Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),

[CANCELLED] Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),

Peti kupe, Zagreb

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Buy tickets for Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb),, 13.10.2022. in Peti kupe, Zagreb

Blackout Hip Hop presents: Oddisee & Good Compny @ Peti Kupe (Zagreb), 13.10. od 21h

Oddisee je glazbenik i rapper afroameričkog i sudanskog porijekla iz Washington DC, a trenutno živi i radi u Brooklynu. Ovo će mu biti drugi dolazak u Zagreb, 2017 je gostovao u Garden Brewery u sklopu Red Bull Music Academy sessions. Dolazi u pratnjo svojeg dugogodišnjeg banda Good Compny.

Oddisee s obitelji već nekoliko godina ljetuje u Hrvatskoj, točnije u Žaboriću pored Šibenika i jako voli našu zemlju koja ga ponekad podsjeća na ljetovanje s ocem u Sudanu. Želio je upoznati i ostatak regije i zbog toga smo se odlučili na kraju njegove turneje dodati datume po Balkanu: 12. listopada je u Ljubljani, 13. u Zagrebu, 14. u Sarajevu, 18. u Skopju, a svoju veliku europsku turneju završava 19. listopada u Bitef Art Caffeu u Beogradu u sklopu poznatog serijala Musicology Sessions.


Oddisee Tiny Desk nastup