profile-page-header
Lokacija

PETI KUPE

location-icon Trnjanska cesta 5-1, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Trnjanska cesta 5-1, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Peti Kupe, mjesto je ispreplitanja odlične glazbe, umjetnosti, edukativnih sadržaja i gastronomije. Ovaj vlak imaginacije vodi te u svijet novih zvukova, vizura, spoznaja i okusa. Ukrcavanje u Peti Kupe je u blizini Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog (Trnjanska cesta 5-1, Zagreb). Ču ču!

Felver, Radio Slave, Petar Dundov i Kozmodrum, samo su neka od poznatih imena glazbene scene u čijim je čarolijama uživala zagrebačka publika. Bogat program Petog Kupea ne poznaje granice. Od glazbe do gastronomije, preko Storytellyng festivala, Peti Kupe je mjesto koje okuplja kulturu.

Osim fenomenalnih koncerata, festivala i partyja, dvorištem Petog Kupea, prošle su se godine (2021.) širili mirisi najboljih adventskih specijaliteta i čuli zvukovi najboljih disco, electro i rock ritmova. Mnogobrojni fanovi Tome Ricova, Nenada Martinovića i DJ Frajmana, uživali su u najljepšem božićnom ugođaju!

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Petom Kupeu, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.