profile-page-header
Lokacija

KSET

location-icon Unska 3, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Unska 3, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

KSET je kultno mjesto na kojem su stasale generacije i generacije zagrebačke publike. KSET je osnovan je 1969. godine od strane nekolicine studenata tadašnjeg ETF-a, što ga čini najstarijim klubom studenata na ovim prostorima. Selidbom u bivšu kotlovnicu fakulteta 1976., KSET postaje utočište alternativne scene, ali i mjesto za druženje uz kavu, šah i film. Žanrovski neopredjeljen, KSET potiče stvaralaštvo u svim umjetničkim smjerovima.

Mnogi koncerti, predstave, festivali i partyji održani su u KSET-u. Renomiranim domaćim i svjetskim izvođačima koji su gostovali u KSET-u ne zna se točan broj, a mnogim je mladim bendovima nastup u KSETu bio i odskočna daska! KSET je prepoznatljiv po svom šarenom repertoaru gostovanja, radionica, izložbi, tečajeva i školica, a široka nas publika dobro zna i po BRUCOŠIJADI FER-a. Jedan od najvećih događaja ovog tipa ističe se po svom timskom duhu i odličnoj atmosferi. Studenti koji sudjeluju u organizaciji Brucošijade, u isto su vrijeme i njezini najvjerniji posjetitelji. Brucošijada FER-a svake godine nadmaši prethodnu godinu i privuče velik broj zaljubljenika u glazbu i zabavu!

Naše su brojne posjetitelje zabavljali mnogi umjetnici, poput repera Živca Maradone, Pack A.D.-a i Mamuta, a naši su biciklistički stručnjaci dijelili super savjete o tome kako pripremiti bajkove za lijepo vrijeme!

Osim raznih nastupa, Klub KSET svake godine organizira i Job Fair - sajam poslova za studente tehnološkog usmjerenja na kojem studenti mogu razgovarati s potencijalnim poslodavcima i ostvariti vrlo vrijedne kontakte za budućnost! Cjelokupni program Kluba KSET organizira i realizira gotovo 300 volontera neprofitabilne studentske udruge, Saveza studenata FER-a, djelujući kroz 9 sekcija (Bike, Disco, Dramsku, Foto, Glazbenu, Planinarsku, Računarsku, Tehničku i Video). Priču Kluba KSET pričaju nevjerojatno različiti likovi, čija šarolikost samo doprinosi harmoniji slojevitosti!

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Klubu Kset, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji