VikendCeluNoc - Back To Kiss Land

VikendCeluNoc - Back To Kiss Land

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za VikendCeluNoc - Back To Kiss Land, 09.09.2023. - 10.09.2023. u Tvornica Kulture, Zagreb

Zagreeeeb, najpopularniji The Weeknd All Night Party u regiji vraća se u Tvornicu Kulture i spreman je da napravi još jednu večer za pamćenje! 

Europska turneja je gotova, ne sumnjamo da je dosta vas bilo u nekom od gradova i iskusilo ovaj izvanvremenski koncert, a sada je vrijeme da zajedno sumiramo dojmove, zaliječimo rane i zajedničkim snagama doprinesemo još jednoj fenomenalnoj atmosferi u Tvornici! A to nije sve...

Na sve to, obilježavamo poseban datum, jer točno kada sat bude otkucao ponoć, značit će da je prošlo 10 godina od jednog nevjerojatnog projekta, nama možda i omiljenog - Kiss Land. Zato ovu večer jednako posvećujemo njemu, posvećujemo estetici Japana, zelenim svetima i ljubavima koje su se dogodile u možda pogrešno vrijeme. 

Event počinje u 22 h, prvih sat vremena dok se ne okupimo slušamo svašta - od 80s numera, preko popularnih pop traka, pa sve do domaćeg i stranog trapa, a onda, nakon toga, samo i jedino čovijek zbog koga smo se okupili - Abel Tesfaye i njegova glazbena diskografija, od Trilogy i Unreleased numera, pa sve do Dawn FM i Idol soundtracks.

Očekujemo Vas u najvećem broju do sada, jer XO community to zaslužuje nakon svega!

Ulaznice će biti u prodaji u 4 kontigenta preko sustava entrio.hr:

1. Earliest Bird - 4 EUR + naknada
2. Early Entry - 5 EUR + naknada
3. Regular - 6 EUR + naknada
4. Last Buy - 7 EUR + naknada

Na dan samog partija, kao i na ulazu, cijena će biti 8 EUR + naknada!

Radujemo se ponovnom dolasku nakon malo veće pauze i jako smo uzbuđeni, a i Vi trebate biti, jer Vam spremamo još jedan spektakl dok zajedno upijamo Abelovu glazbu kroz igru, smijeh i suze! XOTWOD

Podijeli događaj: