profile-page-header
Lokacija

TVORNICA KULTURE

location-icon Šubićeva ulica 2, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Šubićeva ulica 2, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Tvornica Kulture je polivalentni je pogon za proizvodnju kulture koji ugošćuje široku paletu najboljih domaćih i svjetskih glazbenika! Sastoji se od dva zasebna prostora koji po potrebi mogu ugostiti više izvođača.

Tvornica Kulture novim preuređenjem postaje tehnički i produkcijski najopremljeniji klub u Hrvatskoj, a po mišljenju struke i najbolji prostor za kvalitetu zvuka zbog svoje izolacije i trapezastog oblika dvorane.

Razglas i rasvjeta Tvornice Kulture izabrani su po načelu zadovoljavanja preferenci većine „ridera“ velikih stranih izvođača. Prepoznatljiv industrijski stil koji prati vodeće svjetske trendove uređenja interijera, Tvornicu Kulture je svrstao u neke od najpoželjnijih prostora za organizaciju raznih tipova evenata! Mreža željezne konstrukcije sa originalnim kranovima bivšeg TV studija jedno je od najposebnijih krovišta event prostora. Željezna mreža postala je kreativno polje light majstora i scenografa uz pomoć kojeg s lakoćom stvaraju jedinstvenu atmosferu interijera.

Noćni klub, koncertne dvorane i Veliki pogon Tvornice Kulture otvoreni su u vrijeme održavanja programa: od nedjelje do četvrtka, 08:00h - 00:00h, a petkom i subotom od 08:00h - 02:00h. Caffe Bar Mali pogon, koji posluje u svojstvu drugog poslovnog subjekta, otvoren je od ponedjeljka do petka, od 07:00h - 23:00h, a subotom i nedjeljom od 16:00h - 23:00 (samo ako se u klubu održav koncert!).

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Tvornici Kulture, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.