ZAGREB MUSIC FEST - DUBIOZA KOLEKTIV, S.A.R.S., Kiril DŽAJKOVSKI

ZAGREB MUSIC FEST - DUBIOZA KOLEKTIV, S.A.R.S., Kiril DŽAJKOVSKI

location-iconjarunsko jezero, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

2nd release

1.50 EUR

35.00 EUR

3 day festival ticket

1.50 EUR

Ova ulaznica osigurava vam ulaz na sva 3 dana Zagreb Music Festa;
30.05. Parni Valjak/Neki to vole vruće
31.05. Futurescope with Boris Brejcha
01.06. Dubioza Kolektiv/S.a.r.s./ Kiril Džajkovski

80.00 EUR

Ova ulaznica osigurava vam ulaz na sva 3 dana Zagreb Music Festa;
30.05. Parni Valjak/Neki to vole vruće
31.05. Futurescope with Boris Brejcha
01.06. Dubioza Kolektiv/S.a.r.s./ Kiril Džajkovski

Vip 1st release ticket

1.50 EUR

50.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZAGREB MUSIC FEST - DUBIOZA KOLEKTIV, S.A.R.S., Kiril DŽAJKOVSKI, 01.06.2024. - 02.06.2024. u jarunsko jezero, Zagreb

Dubioza Kolektiv, S.A.R.S. i Kiril Džajkovski za velikofinale Zagreb Music Festivala na Jarunu!

Samo finale premijernog izdanja Zagreb Music Festivalapripast će 1. lipnja 2024. najvećem bendu naše regije, DUBIOZA KOLEKTIVU, koji se u grad vraćaju nakon nepunih pet godina. Uz njih, izuzetno jak program zadnjeg dana, činit će i ljubimci domaće publike – hitovimana krcana grupa S.A.R.S. i elektronski velemajstor Kiri Džajkovski. Ova sjajna imena pridružuju se, već objavljenom, fantastičnom line upu kojeg čine Parni Valjak i Neki to vole vruće (30. svibnja) te globalno popularni DJ Boris Brejcha (31. svibnja). Ograničeni kontingent early bird ulaznica za koncert 1. lipnja može se kupiti preko sustava Entrio po cijeni od 25 eura, a nakon toga će im cijena rasti po pet eura u svakoj od faza. Moguće je kupiti i early bird VIP ulaznicu po cijeni od 45 eura, dok je cijena festivalske ulaznice za sva tri dana 70 eura u početnoj fazi.

Neki izvođači ne samo da dobro stare, već uopće ne stare! Kako DUBIOZA KOLEKTIV slavi drugo desetljeće na svjetskim pozornicama, očigledno je da cvijetaju tokom vremena.
Njihova neodoljiva i prepoznatljiva energija koju unose u bilo koji žanr, ne ostavlja niti jednu sumnju zašto je Dubioza postala jedsn od najomiljenijih bendova sa Balkana, a pogotovo u Zagrebu koji je, uz legendarne rasprodane koncerte u Domu sportova i Areni, bio jedan od njihovih fanovski najjačih gradova.

Tijekom godina, ispjevali su brojne "himne generacija", u svojoj kombinaciji punka, reggaea, duba, ska i rocka uz prstohvat jakih političkih poruka, pa se ponekad čini kako je nemoguće doći na neki tulum, a da bar netko ne pusti Dubiozu.
U vrlo plodnoj, 20 godina dugoj karijeri objavili su 10 studijskih albuma, jedan EP i jedan dvostruki live LP, dok su istovremeno svirali valjda u svakom kutku svijeta. Što je toliko magično u njihovim koncertima i glazbi da je očaralo tolike generacije naraznim meridijanima i paralelama, publika će se moći uvjeriti prvog dana lipnja kada na “zagrebačko more” donesu hitove kao što su “Kažu”, “Valter”, “Kokuz”, “Blam”, “No Escape (from Balkan)”, “USA”, ili “Volio BiH”.

FB: https://www.facebook.com/dubioza
YT: https://www.youtube.com/channel/UCSlEdyj6I4TX8mcGwL8rVlw


S.A.R.S. je live senzacija čiji Youtube kanal broji preko 200.000 pretplatnika i nestvarnih gotovo 300 milijuna pregleda, a sada ponovo stiže pred zagrebačku publiku! Od prvog koncerta grupe S.A.R.S. u Zagrebu prošlo je gotovo 15 godina (2009.,Željezničar). U međuvremenu su nastupili u KSET-u, Boogaloou, Tvornici, Hala Parku, Domu sportova, na Trgu bana Jelačića, a petnaestogodišnja ljubav Zagreba i S.A.R.S.-a bit ćeokrunjena njihovim drugim nastupom na Jarunu. Iako je grupa od samog početka neopterećena žanrovskim okvirima, pjesmeim znaju gotovo svi. Čekaju vas Lutka, Perspektiva, Buđavlebac, Klinka, Rakija i mnoge druge u open air varijanti.
FB: https://www.facebook.com/sarsbend
YT: https://www.youtube.com/channel/UCmSeizi_JgrEA5zg8dpiMbg

S karijerom koja se proteže na više od dva desetljeća, Kiril Džajkovski je nedvojbeno jedno od najvećih i najznačajnijih imens elektronske glazbe iz ovog dijela Europe, a koje podjednako voli i publika i kritika. Smatra ga se pionirom fenomena koji je u svjetskim razmjerima poznat kao Balkan beat. Zvukove s Balkana učinio je prepoznatljivim u modernoj dance produkciji, a istovremeno je prepoznat i kao skladatelj filmske i kazališne glazbe. Njegove poslovično nabrijane nastupe sada još obogaćuje i MC, dok je od instrumenata dodao trombon, trubu i violinu. U novom konceptu kombinira Balkan beat s glitch hopom i raznim jamajkanskim utjecajima što rezultira nastupima koji baš nikoga ne ostavljaju ravnodušnima , a u što će se publika na Jarunu sigurno uvjeriti ovom prilikom.
FB: https://www.facebook.com/Djaikovski
YT: https://www.youtube.com/channel/UCauhvUS7SVlouhS1SN6Hkng

 #ZMF

Podijeli događaj: