ZABRANJENO PUŠENJE live

ZABRANJENO PUŠENJE live

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for ZABRANJENO PUŠENJE live, 31.03.2023. - 01.04.2023. in Klub Boogaloo, Zagreb

ZABRANJENO PUŠENJE DOLAZI U PETAK 31.03.2023. U ZAGREBAČKI BOOGALOO

Zabranjeno pušenje na krilima najnovijeg albuma Karamba! vraća se u Boogaloo nakon četiri i pol godine, a baš u ovom klubu bend je imao neke od svojih antologijskih koncerata za koje se tražila ulaznica više. U rokovnike valja pribilježiti 31. ožujka (petak).

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 20 €.

 

Zabranjeno pušenje nastalo je 1980. godine kao klasičan “garage” bend sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku Drugu gimnaziju i dijelili istu ulicu, legendarnu Ulicu Fuada Midžića u kvartu Koševo. Top lista nadrealista, Novi primitivizam, Das ist Walter, Crko Maršal, samo su neka od općekulturnih mjesta koja se vežu uz ovaj bend, a refrene njihovih bezbrojnih hitova pjeva nekoliko generacija s prostora ex-Yu.

Do sada su izdali 12 albuma. Ovom će prilikom promovirati posljednji od njih, Karamba!, koji je svjetlo dana ugledao početkom lipnja 2022. Zanimljivost je da se radi o dvostrukom albumu. S njega su već izbacili spotove za pjesme "Korona hit pozitivan" i "Ekrem", dok je "Ispod radara" u eter pušten početkom godine.

Članovi benda su: Sejo Sexon (vokal, gitara, tekstovi i skladbe), Toni Lović (solo gitara), Dejan Orešković - Klo (bas-gitara), Robert Boldižar (violina, klavijature), Branko Trajkov- Trak (bubnjevi), Tomislav Goluban (usna harmonika),
Anđela Zebec (bek vokal, udaraljke).

Vidimo se u Boogaloou 31. ožujka! Početak koncerta je najavljen za 21:00 sat.

FB: https://www.facebook.com/pg/ZabranjenoPusenje/
YT: https://www.youtube.com/watch?v=Arv3ciA-d7w
IG: https://www.instagram.com/zabranjeno.pusenje/
SP: https://open.spotify.com/artist/2g46L9VSa45dv1Zv4QWaFt

Share event: