profile-page-header
Lokacija

BOOGALOO

location-icon Ulica grada Vukovara 68, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Ulica grada Vukovara 68, 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Klub Boogaloo Zagreb, jedan je od najdugovječnijih zagrebačkih klubova. U bivšem OTV domu, stasale su mnoge generacije, a širok spektar evenata koji se ovdje održavaju, svakodnevno privlače raznoliku publiku. Mnogobrojni partyji, koncerti i buvljaci, iz godine u godinu, u Boogaloou okupljaju sve veći broj posjetitelja.

Boogaloo sluša svoju publiku i zaljubljenicima u najpopularnije svjetske glazbene trendove, predstavlja najpoznatije umjetnike! Neki od najboljih glazbenika, poput Josipe Lisac, Cubisma, Son-Cuba-Sona, Erica Sardinasa i Urban & 4, žarili su i palili Boogaloo stagem.

Party scena živi jako! John Aquaviva, Umek, Jeff Mills, Valentino Kanziany, Rush, Terry Francis, Metodi Hristov, Marco Bailey, Cristian Varela i mnogi drugi, zaslužni su za mnoge besane, plesne noći u klubu Boogaloo!

Kada Boogaloo protrlja oči i ugleda svjetlo dana, pretvara se u kafić s najboljom kavom.

Klub Boogaloo je 2016. godine proglašen najboljim velikim klubom. Klubska Scena nagradila je Boogaloo prvom prestižnom nagradom Ambasador, što je samo još jedan u nizu razloga zbog kojih je ovo mjesto toliko omiljeno.

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Boogaloou Zagreb, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji