Urban&4 na Krku!

Urban&4 na Krku!

location-iconMedane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Urban&4 na Krku!

Tickets / services / products

Price

Quantity

Ulaznica - pretprodaja

1.50 EUR

20.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for Urban&4 na Krku!, 19.07.2024. in Medane beach, Punat, otok Krk, Punat, Otok Krk

Urban&4 napokon dolaze na Krk! Jedan od najboljih live perfomera ovih prostora najavio je dolazak pred publiku sa svojim bendom na plažu Medane gdje će održati veliki koncert na jedinstvenoj pozornici. Popularna destinacija na Krku ovoga će srpnja doživjeti i nastupe Nine Badrić, Gibonnija te Konstrakte.

Nakon niza višestruko rasprodanih klupskih koncerata (Zagreb, Rijeka) krajem 2023. godine, velikog koncerta u zagrebačkoj Areni uz Simfonijski orkestar HRT-a te rasprodane Arene Varaždin ovoga travnja, Damir Urban je sa svojom Četvorkom najavio veliki koncertni spektakl na plaži Medane u Puntu.

Nakon dvostruko Porinom nagrađivanog albuma "Lipanj, Srpanj, Kolovoz" publika je navikla na Urbanova vrhunska izdanja, a upravo je to razlog više da zbog velikog interesa na vrijeme kupite svoje ulaznice za nadolazeći koncert.

Urban & 4 koje čine Damir Urban, Luka Toman, Marko Bradaschia, Sandi Bratonja i Saša Markovski su nebrojeno puta iznova oduševljavali načinom na koji velike koncerte pretvore u intimna druženja, a dokazali su i da njihov glazbeni izričaj ne poznaje mjesto i vrijeme sve dok je publike koja razumije emociju koja se prenosi. Prilagođavanjem klasičnim aranžmanima su ovjekovječili svoju glazbu ispreplitanjem više žanrova i stilova, a vraćanjem na iskonski pogon bendovske svirke i dalje mame oduševljene slušatelje.

Urbanova bogata karijera obuhvaća više od desetak autorskih albuma objavljenih tijekom godina rada u grupi Laufer, kao i onih objavljenih tijekom samostalne karijere (Lipanj, Spranj, Kolovoz, The best off, Pustinje, EP, Otrovna kiša, Žena dijete, Retro, Hello!, No mix no sex, Urban & Hauser, Kundera, Mamut, Live at Lisinski, Skice…), a svi koji kupe ulaznicu mogu očekivati nenadmašne izvedbe nekih od njegovih najvećih hitova poput "Mjesto za mene", "Iskra", "Astronaut", "Priđi mi bliže", "Moja voda", "Mala truba", "Odlučio sam da te volim", "Dobar znak", "Ruke", "Sama", "Ovo nije svijet za nas", "Kuća sjećanja" i mnogih drugih.

Koncertni spektakl održati će se u petak, 19. srpnja 2024. s početkom u 22 sata. Ulaznice po cijeni od 20,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

Share event: