[ODGOĐENO] SONGKILLERS @ Boogaloo

[ODGOĐENO] SONGKILLERS @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Po mnogima naš najveći funk bend, Songkillers, dolazi u Boogaloo na svoj drugi solo nastup u ovom klubu! Na krilima singla „Teži slučaj“ odsvirat će najveće hitove u svojoj preko preko 20 godina dugoj karijeri. U svoje rokovnike pribilježite subotu, 23.listopada. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 75kuna mogu se kupiti preko sustava Entrio, na dan će koštati 90 kuna.

Spiritus movens i jedini stalni član Songkillersa Željko Banić Bane glazbenu je karijeru započeo početkom 80-ih u grupama „Pod Room Blues Band“ i „Zvijezde“, a početkom idućeg desetljeća okuplja se prva postava Songkillersa. Uskoro je započela višegodišnja suradnja s njihovim prijateljem Dinom Dvornikom kojem su postali prateći bend, a 1997. izdaju prvi samostalni album „Fleka“. Njihov vjerojatno najveći hit „Ni'ko kao ti“ te site godine pokorio je sve top ljestvice, uključujući i nikad prežaljeni Hit Depo. „Malo toga ostaje“, „Medena“, „Mislima“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Sreća“, „Sve si uzela“, „Tako volim što te znam“, „Ti i ja“, „Dio mene“ samo su neki od hitova „Ubijača pjesme“, nadimka koji su između ostalih dobili i zbog živopisnih improvizacija tijekom nastupa na početku svoje karijere. Posljednjih nekoliko godina rad benda je obilježila vrlo uspješna suradnja s vokalom grupe Sane, Nikolom Marjanovićem.
Sve u svemu, puno je razloga zašto ne bi valjalo propustiti ovaj koncert Songkillersa! Vidimo se u subotu, 23. listopada u Boogaloou!