[ODGOĐENO] Smile Zagreb =)

[ODGOĐENO] Smile Zagreb =)

Jarun, Otok hrvatske mladeži, Zagreb

Name Price Quantity
RUN&PARTY; II

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

130.00 HRK
U cijenu je uključeno trčanje, dnevna i noćna događanja. Sudjelovanje na festivalu je na vlastiti rizik. Roditelj ili zakonski skrbnik dužan je odgovarati za maloljetnika. Kupnjom i sudjelovanjem sudionici se slažu s uvjetima objavljenima na web stranici: https://www.thesmilenation.com/zagreb/
PARTY II

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

100.00 HRK
U cijenu je uključeno noćno događanje. Sudjelovanje na festivalu je na vlastiti rizik. Roditelj ili zakonski skrbnik dužan je odgovarati za maloljetnika. Kupnjom i sudjelovanjem sudionici se slažu s uvjetima objavljenima na web stranici: https://www.thesmilenation.com/zagreb/
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Apply

{{promoCodeMessage}}

Payment methods

More about the event

Događaj je odgođen sa 30.05.2020. na novi datum, 25.09.2020.

Ulaznice vrijede i za novi datum. Garantiramo da za povrat novca nema potrebe jer show ide dalje! Spremamo spektakl kakav vi i Zagreb zaslužujete! =) A ako vam iz nekog razloga novi datum ne odgovara:

Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko reklamacije@entrio.hr mail adrese najkasnije do 30.06.2020.

 

😊Smile Zagreb =) 😊
Vrijeme je za najveći sportsko glazbeni događaj godine! Festival SMILE koji je u Ljubljani u zadnjih nekoliko godina okupio više od 50 000 ljudi dolazi u Zagreb. Lokacija je dobro poznata, Jarun- Otok hrvatske mladeži gdje smo se 2018. družili na Holi festu. Osim što smo promijenili imidž, dodali smo i nove dnevne sportske aktivnosti te se pobrinuli da večernji program bude još bogatiji s još više domaćih i regionalnih DJ zvijezda. Ulaznice su službeno krenulo u prodaju i to po cijenama od 100 kuna samo za party i 130 kuna za party i utrku. Prodaju se isključivo preko sustava Entrio, a naš savjet je da požuriš s kupnjom! =)

Vidimo se 25.09.2020. gdje ćemo trčati obojani HOLI
bojama, a kasnije skupa napraviti najveći plesni podij u gradu! Kreni s nama u ludu avanturu i pridruži se SMILE naciji! =)

INFO: https://www.thesmilenation.com/zagreb/

!DOBNO OGRANIČENJE!
Maloljetnici također mogu posjetiti event, ali će u tom slučaju njihovi
roditelji ili pravni skrbnici snositi punu odgovornost pri kupnji karte.