Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza

Tickets / services / products

Price

Quantity

Early Bird Ticket

1.00 EUR

All Entrio tickets in this category are sold out, for more information please contact the organizer

13.00 EUR

All Entrio tickets in this category are sold out, for more information please contact the organizer

Regular Ticket • 1st stop

1.00 EUR

18.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for Sequences w/ Guy J, Petar Dundov, Antonio Zuza, 10.05.2024. - 11.05.2024. in Peti kupe, Zagreb

Prava ljepota elektroničke glazbe je u tome što nema granica. Može se oblikovati u što god kreator želi. Malo je onih koji prihvaćaju ovaj luksuz s više preciznosti i brige nego što to čini Guy J. Zvuk kojeg stvara ovaj DJ i producent iz Tel Aviva proširio se globalno i nadmašio njegova najluđa očekivanja. Širit će ga 10. svibnja napokon i u Petom Kupeu.

Nadahnut jednostavnom željom da bude dio klupske scene u Tel Avivu, poznate po svom divljem entuzijazmu i nesputanoj atmosferi, Guy je započeo svoju karijeru autora u ranoj dobi od 14 godina. Dobrovoljno zatvoren u svom kućnom studiju, prikladno nazvanom The Cave, Guy je neumorno radio na razvijanju svojih vještina. Rezultat toga je da njegovu produkciju i setove obožavaju poklonici housea, trancea i techna.

Krunski dragulj u Guyevom portfelju je izdavačka kuća Lost & Found koja slavi raznolikost i otkriva briljantnost umjetnika veterana, ali i talenata u usponu. Guy J je beskompromisno iskren u svom odnosu s elektroničkom glazbom i predan je njezinom stalnom razvoju. Zbog toga napreduje graciozno i bez ograničenja čime je već osigurao svoje mjesto u glazbenoj povijesti.

Uz njega, nastupit će DJ i producent koji je itekako ostavio trag na domaćoj, ali na svjetskoj sceni – Petar Dundov. Njegove produkcije, koje oduzimaju, tjeraju tijelo da spontano pulsira te izaziva mozak svojim složenim melodijama.

Prstohvat svojih vještina dodat će i Antonio Zuza kojeg već cijelo desetljeće susrećemo na domaćim pozornicama s vrhuncem u Petom Kupeu. Doprinos sceni daje i sve zamjećenijom produkcijom u sklopu svoje etikete Imogen Recordings.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Share event: