Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

location-iconArsenal Zadar, Zadar

Tickets / services / products

Price

Quantity

Parter - slobodno sjedenje

1.00 EUR

13.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu, 05.05.2024. in Arsenal Zadar, Zadar

Ne propustite kazališnu hit komediju "Ništa im neće bit'“ koja gostuje u Arsenalu, u nedjelju 5. svibnja 2024.godine s početkom u 20 sati (ulaz se otvara u 19 sati).

Kazalište Moruzgva donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit' koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života. Predstava je namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa.

Ništa im neće bit’ priča je o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Nada, supruga i majka i dalje snažno osjeća djecu, intenzivnom brigom prvenstveno. Dragan, suprug i otac, potpuno drugačije doživljava praznu kuću, vidjevši u tome mogućnost konačno se posvetiti sebi, supruzi i svim stvarima i hobijima koje je odlagao. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans,

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći nam neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke.

Share event: