Predstava Klinička slika

[CANCELLED] Predstava Klinička slika

location-iconDvorana Galženica, Velika Gorica

Predstava Klinička slika

THE EVENT IS CANCELED.

Refunds for tickets purchased through www.entrio.hr will be automatically made no later than one month after the scheduled start of the event. For tickets purchased at the Entrio point of sale, a refund request must be submitted via the website www.entrio.hr/refund, not later than one month after the scheduled start of the event.
Please note, refunds for tickets purchased at the point of sale can no longer be obtained at the point of sale!

More about the event

Buy tickets for Predstava Klinička slika, 24.11.2023. in Dvorana Galženica, Velika Gorica

Klinička slika je suvremena komedija u kojoj Hasan Sušić na autentičan način oživljava lik Saliha Lale Čmarka. Lalo je naš susjed, sličan svima nama, ali i "lud" na svoj način. Hipohonar koji svaki dan drhti nad svojim tijelom i kroz zanimljive životne situacije oslikava društvo oko sebe. Da li je Čmorak lud, bolestan ili samo homoludens, dilema je koja stalno lebdi na sceni i publiku drži u raskoraku, napetoj i komicnoj atmosferi. Koristeći elemente satire, komedije i ironije Sušić uspjeva skoro sat vremena izazivati salve smijeha kod publike.
Glumac Hasan Sušić završio je Akademiju dramske umjetnosti u Tuzli, a trenutno je na postdiplomskom studiju Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Kao student, a poslije diplomirani glumac igra u teatarskim kućama u BiH i Hrvatskoj. Snima filmove za nezavisne filmske produkcije u Hrvatskoj, Švedskoj i BiH. Sudjelovao je na najvećim festivalima i kazališnim smotrama diljem regije, te u predstavama koje su dobivale najveće nagrade i priznanja. Do sada je sudjelovao u preko dvadeset kazališnih produkcija. Trenutno igra u nekoliko predstava i predaje na Akademiji dramskih umjetnosti.

Share event: