[ODGOĐENO] Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

[ODGOĐENO] Lika Kolorado – promocija albuma @KSET

KSET, Zagreb

More about the event

Događaj je odgođen i novi termin održavanja koncerta će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijediti i za novi datum. Ukoliko vam novi termin neće odgovarati, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije 24.05.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

 

ODGOĐENO - LIKA KOLORADO: “KONTURA” premijerno u Zagrebu 24. 4. 

Sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i odlukama Nacionalnog stožera, odgađamo koncert benda Lika Kolorado. 

---

LIKA KOLORADO: “KONTURA” premijerno u Zagrebu 24. 4. 

Lika Kolorado premijerno u KSET-u u petak, 24. travnja predstavlja drugi studijski album “Kontura” koji će biti objavljen 20. veljače u izdanju Classic Recordsa.

“Dugo nismo svirali u Zagrebu. Imali smo akustične izlete, ali bina je bina. Vraćamo se u KSET gdje smo otvorili prvi album. Ako bude i upola dobar gig k’o tada, to bi bilo divno. Imamo gomilu novog materijala, imamo ful puno sreće i veselja da konačno sviramo nove stvari. Do tada će 'Kontura' već biti vani, ali veliku većinu nismo nikada odsvirali uživo pred publikom. Planiramo dofurati goste, dijeliti merch i probati ne zeznuti previše”, kazao je frontmen Like Kolorado Filip Riđički.

Nakon prošlogodišnjeg singla “Gospođa”, Lika Kolorado nedavno je objavila novi singl i videospot “Spasoje” u kojem je glavna uloga, ona buntovne i snažne žene, pripala basistici benda Ani Jelić. “Spasoje”, uz sve brojnije fanove koji su prigrlili pjesmu, uspješno gradi svoj put i na radio stanicama diljem regije.

Kad su u ožujku 2018. nastupili u KSET-u s tek jednim objavljenim izdanjem, premašili su očekivanja. Danas, nešto stariji, iskusniji i s više  kilometraže spremni su ponovno stati pred fanove u istom prostoru i pokazati što su to “kuhali” protekle dvije godine od prvijenca “Smiješ zaurlat” (2018., Aquarius Records/Classic Records). Zagrebačka četvorka koju uz Filipa i Anu čine još Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj) nastojat će opravdati stečeno povjerenje i reputaciju benda energičnih, zanimljivih live nastupa.