Mortal Kombat

Mortal Kombat

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Mortal Kombat, 11.03.2023. in Klub Boogaloo, Zagreb

Mortal Kombat
subota, 11.03.2023.
Boogaloo Zagreb

Bijesna metal punk mašina Mortal Kombat iz Beograda stiže 11. ožujka u zagrebački klub Boogaloo na svoj najveći samostalni koncert u Hrvatskoj. Na sceni već više od desetljeća, uz hordu fanova diljem regije, tvrdim zvukom i direktnim tekstovima na satiričan način iznose oštru kritiku modernog društva.

Odrastajući na tvrdoj underground glazbi devedesetih, zbog deficita domaćih bendova u tom žanru, 2009. su oformili bend kojeg su i sami željeli biti slušatelji. Već prve pjesme zakotrljale su im zavidnu brojku pogleda na Youtubeu i od tada su korak po korak, po svojim pravilima, disciplinirano i oslanjajući se samo na vlastitu intuiciju, gradili svoj put prema vrhu alternativne scene.

Mortal Kombat – „Devedesete“ (Uživo 2019)
www.youtube.com/watch?v=hO2CAkAqCfE

U četrnaest godina postojanja objavili su četiri studijska albuma i jedan uživo. Posljednji album „Decenija”, riječima benda je „žanrovski jako šaren i šizofren, od brzih metal rifova do rokenrol balada“. Uz dosad najkvalitetniju produkciju, album je i pomicanje prema ozbiljnijoj tematici, uz blagi odmak od humora u odnosu na ranija izdanja. Dostupan je za besplatan download na službenoj stranici benda (http://mortalkombatbend.com/).

Mortal Kombat – „Rijaliti“
www.youtube.com/watch?v=CmwSVJhrxts

ULAZNICE:
65kn (do 31.12.2022.)
9€ (od 1.1.2023.)
11€ (na dan)

Pretprodajna mjesta:
• Dirty Old Shop (Tratinska 18)
• Entrio.hr

Share event: