MILKY CHANCE

MILKY CHANCE

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

More about the event

Buy tickets for MILKY CHANCE, 04.12.2022. in Tvornica Kulture, Zagreb

Milky Chance - indie-pop senzacija vraća se u zagrebačku Tvornicu ovog prosinca!

 

Indie-pop senzacija Milky Chance ponovno se spremaju oduševiti domaću publiku u Tvornici kulture 4. prosinca koncertom u sklopu europske turneje Tour Again.

Milky Chance, njemački  dvojac kojeg čine Clemens Rehbein, pjevač i gitarist, te DJ i producent Philipp Dausch postali su globalni pop fenomen još 2013. godine, prepoznatljiv po zaraznim melodijama i zvuku u kojem se miješaju utjecaji od elektronske glazbe do reggaea i R&B-a.

Milky Chance su u vječnom pokretu još od objavljivanja njihovog debitantskog singla “Stolen Dance” koji ih pretvorio u glazbene zvijezde u samo par mjeseci. Snimljena u Rehbeinovom domu u Kasselu u Njemačkoj, pjesma je postala međunarodni hit nakon što ju je bend objavio na internetu 2013. godine, zauzevši vrh ljestvica u više od desetak zemalja, prije nego što je prešla Atlantik i dospjela na 1. mjesto Billboardove alternativne ljestvice.

 

U godinama koje su uslijedile, Milky Chance su objavili tri hvaljena studijska albuma, prikupili više od pet milijardi streamova, rasprodali koncerte širom svijeta, nastupali na festivalima poput Coachelle i Lollaplooze te gostovali kod Jimmyja Kimmela i Jimmyja Falona. Posljednji album “Trip Tape” iz 2021. izbacio je zarazni hit “Colorado”, koja je prikupio preko 100 milijuna streamova na različitim platformama, a prije mjesec dana izašao je i najnoviji uradak singl “Synchronize” koji je preplavio liste i eter radijskih postaja.

Kao što se mogla uvjeriti publika na koncertu u Tvornici kulture 2018. godine, njihov live show stoji uz bok “ virtualnom” uspjehu. Live izvedba Milky Chancea nije ništa drugo do očaravajuća, ispunjena prozračnim gitarama, eteričnim sintesajzerima i pulsirajućim ritmom.

 

Share event: