KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!

KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!

location-iconPeti kupe, Zagreb

KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!

More about the event

Buy tickets for KHOLO on the Terrace: Organic House & Ethno Beats boho sundown!, 22.05.2024. in Peti kupe, Zagreb

 

Welcome to Zagreb’s only outdoor, early-evening, mid-week party ritual!

Kholo ste imali priliku upoznati tijekom prošle sezone, ali da ponovimo: Kholo su dobri ljudi, Kholo je druženje usred tjedna, Kholo je bivanje vani, pod zvijezdama! Kholo je minglanje, usputni zalogajčić, i da, najbitnije- Kholo je ples!
Ova večer nudi jedinstven spoj elektronske i tradicionalne glazbe, kroz fuziju zapadnih i istocnih ritmova, ethno utjecaja i drevnih instrumenata poziva na pravo zvučno putovanje u različite kutke svijeta.

Zabilježite 22. svibnja u kalendare jer stižu i posebni gosti u prvo Kholo ove sezone!

DJ Aska otvara večer od 19h! Aska je poznata po svojoj inovativnoj selekciji downtempa, mističnih šamanskih zvukova i melodija u kojem se jednostavno uživa.
Poseban gušt nam je gostovanje ZborXop-a s izborom drevnih etno pjesama s područja Balkana. Ove pjesme su pravi dragulji, tradicionalno prenošene "s koljena na koljeno" u zajednicama, poporačene bubnjem i danas su velika inspiracija za elekronski repertoar Khola.
A zatim slijedi Ivan Raić! Voljeni zagrebački afro-bubnjar i njegova ekipa nas vode u intenzivnije, plemenske perkusivne ritmove. Osjetit ćete ih u kostima i bez sumnje zaplesati.
DJ Nomadee pušta organski/ ethno house koji BUDI SRCA i slavi život! Njena glazba poziva na putovanje kozmičkih melodija, od Brazila, preko Balkana do Indije. Njezino glazbeno putovanje je doista BEZ granica.

Poruka je jasna: glazba je LJUBAV, glazba je ŽIVOT.

Prvi put predstavljamo i TIRQIZ. Brend posvećen ljetu i svemu tirkiznome. Pod motom, život je bolji u kimonu, biti će predstavljena kolekcija unikatnih, unisex kimona izrađenih od reciklirane svile.
Svaki komad je neponovljiv i unikatan, baš kao i svi mi! 🙂

Na terasi Petog Kupea čeka vas i sjajna hrana koju priprema Lari & Penati te poseban izbor pića.

Dođite što ranije i uživajte u posebnom boho duhu ove večeri!

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Share event: