Future Scope w. UMEK & XENIA @ Boogaloo

Future Scope w. UMEK & XENIA @ Boogaloo

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Future Scope w. UMEK & XENIA @ Boogaloo, 10.03.2023. - 11.03.2023. in Klub Boogaloo, Zagreb

Future Scope u ožujku priprema nezaboravnu plesnu priču na dva floora, a kao headlinere dovodi slovenskog DJ-a i producenta Umeka te brzorastuću ukrajinsku izvođačicu, Xeniu.
10.ožujka u hram sreće ponovno će kročiti slovenski DJ svjetskog prizvuka, Umek te podsjetiti zagrebačku publiku zašto stoji na samom vrhu regionalnih DJ-eva.
S gotovo 30 godina rada iza sebe, Umek i dalje vrvi nevjerojatnom strašću te publici s entuzijazmom servira nezaboravne setove.
Za one koji se tek upoznaju s Umekom, 2010. izabran je za rezidenta Carl Coxovih večeri “The Revolution Continues” na Ibizi, a osobito je svoju karijeru okrunio nastupom na Burning Manu.
Umeku se pridružuje i nova mlada snaga Ukrajine, Xenia koja na scenu stupa 2016. godine, a sa svojom vrsnom tehnikom i glazbenim izborima osvaja scenu te se bliži samom vrhu.
Tijekom pandemije osnova svoj label Numen te se ubrzo pridružuje agenciji Analog s kojom će zasigurno ispisati pravo glazbeno putovanje.
Main floor zapalit će i energični Gumja te domaći duo DJ Jock i Shipe u b2b setu.
Second floor bit će osiguran za one mekanijeg zvuka koji će prostrujati zahvaljujući Maji Jomi, Kali, Neroi i Pabli Pandi.

 

FUTURE SCOPE w. UMEK & XENIA

Boogaloo Zagreb, 10.03.2023., petak

____________
Main Floor
● UMEK
● XENIA
● GUMJA
● DJ JOCK b2b SHIPE

___________
2nd Floor
● MAJA JOMA
● KALI
● PABLO PANDA
● NEROA

Share event: