Future Scope NYE 2023.

Future Scope NYE 2023.

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Future Scope NYE 2023., 31.12.2022. - 01.01.2023. in Klub Boogaloo, Zagreb

Hram sreće - Boogaloo i ove godine priprema najveseliji doček Nove godine uz globalna i regionalna imena!

31. prosinca na tri floora uronit ćemo u neispisanu 2023. godinu, počevši od glavnoga floora na kojemu će Future Scope ugostiti Metodi Hristova, Gallyju, Mr. DJ Daria, Shipea te Lalitu Kali. Metodi Hristov jedan je od DJ-eva i producenata koji navigira od techna do tech-housea i tako stvara svoj jedinstveni zvuk koji su prigrlili mnogi ljubitelji elektroničke glazbe. Uz njega, upoznat ćemo se i s Gallyjom koja sa svojim impresivnim i životopisnim bas linijama počinje rasti u glazbenoj sceni. Nastavno na ova globalna imena, pionir zagrebačke scene, Mr. DJ Dario, rezident i budno oko iza Future Scopea, Shipe te mlada techno sila, Lalita Kali popratit će večer svojim vatrenim setovima.

Drugi floor osiguran je za ljubitelje mekanijih ritmova stoga Future Scope dovodi osnivača Wigglea - Terryja Francisa koji je sa svojim projektom predstavio tech-house pravac. Francisu će se pridružiti i polovica Silicone Soula, Craig Morrison koji drži svoje mjesto pri samom vrhu scene, a osobito je njihovu strast zapazio i BBC Radio 1 Essential te Boiler Room. Kao finalna imena na drugom flooru, stižu rezidenti Senno i Sin u b2b izdanju te Neroa. Zadnji floor Boogaloo Black bit će nešto intimniji, a ritmove će prosuti E-Base, Matya, Looka te Igz.

Ulaznice za doček po cijeni od 130 HRK dostupne su u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima. Pridružite nam se na ispisivanju finalne stranice 2022. godine te iščekivanju svježe i pozitivom ispunjene 2023.!

Share event: