Funk Shui // KSET

Funk Shui // KSET

location-iconKSET, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Funk Shui // KSET, 24.05.2022. in KSET, Zagreb

U utorak 24.5. nam u KSET pravo iz Skoplja dolazi FUNK SHUI, kolektiv koji je bio dovoljno znatiželjan da kontinuirano radi na izoštravanju svojih vještina u pronalaženju novih načina glazbenog izražavanja.
Funk Shui je nastao 2010. godine. Kroz njihove numere proteže se jazz, rap, rock, indie pop te su oni žanrovski sve samo ne homogeni. Sloboda kako lirike, tako i muzike je zaštitni znak ovog benda i ona daje jednu cjelovitu sliku.
S albumom prvijenac “Aether” 2012., a potom i “R.E.M.” 2015., kao i EP “Impuls” 2018., može se reći da prezentiraju nešto što je teško definirati kao jedan žanr, već više kao osjećaj i uzrok. Iznimno važan singl koji je uvršten u regionalni repertoar bio je singl METEORI – Singl godine 20`, od strane regionalne publike glazbenog portala “Balkanrock”. Trenutno spremaju treći po redu studijski album, koji najavljuju upravom singlom Meteori. U međuvremenu su se afirmirali na poznatim festivalima jugoistočne Evrope: MENT Ljubljana, PIN Music Conference i Athens Music Week.
Nedavna izdanja koja su bendu dala prepoznatljivost i na domaćoj sceni, osim singla Meteori, su: “Ne Vreme (НЕ ВРЕМЕ)” te “Veter (ВЕТЕР)”.

YouTube: https://www.youtube.com/c/FunkShui/featured
Facebook: https://www.facebook.com/shuithefunk/
Instagram: https://www.instagram.com/funkshui_/?hl=en
Spotify: https://open.spotify.com/artist/728GwHEF4RySqLnbRgxzww
Web: https://funkshui.mk/

Ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 45 kn možeš kupiti u KSET-u ili putem Entrio sustava, a na dan koncerta cijena ulaznice će biti 60 kn.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom.
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski.
Na ulazu neće biti testiranja.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i medija te Grada Zagreba.

Share event: