Fantom // KSET

Fantom // KSET

KSET, Zagreb

Name Price Quantity
Fantom // KSET

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

40.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

U petak, 11.2. iz Beograda u KSET stiže Fantom. Prije tri godine beogradski glazbenik, Petar Wagner, je odlučio započeti glazbeni projekt koji se od tada razvio u novu silu na regionalnoj pop sceni pod nazivom Fantom.
Synth pop sastav koji uživo uz Wagnera čine i Luna Škopelja, Danilo Orbović, Todor Živković te Luka Sovrlić, zajahao je glazbeni val u uzletu, koji se zadnjih pet godina diže iznad regije i na čvrstoj je putanji prema vrhu.
Sami za sebe kažu da su pripovjedači noćnih priča koje se dešavaju na mračnim i pustim ulicama, u sobama s prigušenim svjetlima, sakrivenim klubovima Beograda, Zagreba, Ljubljane ili bilo kojeg drugog grada do koje ih noćno lutanje dovede.

Prvi singl “Žena” je otkrio kakav zvuk nas očekuju kroz buduća izdanja Fantoma - retro elektro pop sa sanjivim melodijama i tekstovima o strasti i ljubavi. Sredinom 2020. izbacuju EP "Karantin" kojim obrađuje temu anksiozne stvarnosti koja je poharala svijet. Iako novi sastav, već je nizom hitova uspješno ostavio trag na regionalnoj sceni kroz svoje narative i topli nepogrešivi zvuk koji je samo njima svojstven.

Ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 40 kn možeš kupiti i u KSET-u. Karte kupljene za koncert koji se trebao održati 4.11. vrijede i za novi datum.
Bandcamp: https://fantom-mp3.bandcamp.com/
Youtube: https://www.youtube.com/playlist...

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID digitalnu potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.
Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture i Grada Zagreba.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue

A face mask can be purchased at the venue

The recommended record of all visitors is kept