EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života - DRUGI DAN

EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života - DRUGI DAN

location-iconArena Zagreb, Zagreb

EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života - DRUGI DAN

More about the event

Buy tickets for EXTRA KONCERT GODINE: Saša Matić - Dva života - DRUGI DAN, 22.10.2022. in Arena Zagreb, Zagreb

EXTRA FM I ADRIA EVENT MANAGEMENT
donose

Extra koncert godine:  Saša Matić – Dva života
Arena Zagreb, 22. listopada 2022. godine, 20:00 sati

OBA KONCERTA SAŠE MATIĆA 21. I 22.10.2022. SU SLUŽBENO RASPRODANA.
NA ULAZU NEĆE BITI MOGUĆE KUPITI ULAZNICE.
 
Saša Matić ponovno u Areni Zagreb. Za svoju zagrebačku publiku 22. listopada 2022. godine izvest će samostalni koncert i na najoriginalniji način proslavit 20 godina karijere. Saša i organizatori obećavaju najveću glazbenu priču -  extra koncert godine.
Saša Matić održao je svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni 2018. godina. Bio je to nastup o kojem se dugo pričalo. Pjesme "Kralj izgubljenih stvari", "Nađi novu ljubav", "Idemo anđele", "Prejako", "Ko si ti"... samo su neke od pjesama koje su dva dana, 15. i 16. prosinca 2018. godine, odzvanjali velebnom arenom.

2021. godina označila je dva desetljeća  druženja Saše Matića sa publikom. Povodom te obljetnice izdao je svoj deseti album po redu - ‘’Dva života’’. Album je poklonio svojoj publici u znak zahvalnosti za sve godine koje je prošao sa njima. Saša je želio da ovaj album bude poseban i gotovo za svaku pjesmu napravio se spot. "U vremenu hiperprodukcije nije bilo lako pronaći nešto novo, ali mislim da smo mi u tome uspjeli. Ovo je na poklon vama" - rekao je na nedavnoj promociji albuma. “Kad sve stvoriš sam, svojim talentom i radom, znaš da cijeniš i život, i ljude. Jedva čekam da se ponovo družimo u Areni Zagreb i proslavimo skupa naših dvadeset”, dodao je Saša.

Muzika koja te pokreće, zabava i jedinstvena emocija sve u spoju extra koncerta godine –  Saša Matić, zagrebačka Arena, 22. listopada 2022. godine, donose vam EXTRA FM i ADRIA EVENT MANAGEMENT.

VAŽNE INFORMACIJE:

Ulaznice kupljene putem www.entrio.hr stranice potrebno je obavezno ispisati na laserskom čitaču! U suprotnom, ulaz u dvoranu neće biti moguć.
Osobe u invalidskim kolicima ulaze besplatno a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za osobe u kolicima predviđena su mjesta na ulazu u sektore. Pratnja kupuje najbliže dostupno mjesto na donjim tribinama. Za preuzimanje ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate na mail adresu [email protected].
Djeca do 7 godina ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.
Na koncert možete ući na bilo koji ulaz u u Arenu Zagreb. Odaberite ulaz koji je po vašoj procijeni najbliži ili na kojem je najmanja gužva. Prilikom ulaska pripremite svoje ulaznice kako bi se proces samog ulaska što brže odvijao.
Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi, a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno Arenu Zagreb.

Share event: