profile-page-header
Lokacija

ARENA ZAGREB

location-icon Lanište b.b., 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

link-icon link-icon

Aktualni događaji

link-icon link-icon

O nama

location-icon Lanište b.b., 10000, Zagreb - Prikaži na kartilink-icon

Službeni kontakt za kupce:

Arena Zagreb, najveća sportska dvorana u Hrvatskoj, izgrađena je 2008. godine za potrebe 21. Svjetskog rukometnog prvenstva. Arena Zagreb je zbog svog jedinstvenog dizajna i pozicije, ubrzo je postala važno obilježje i novi arhitektonski simbol grada Zagreba.

Iako je sport prvi i glavni motiv izgradnje, Arena Zagreb je danas mjesto okupljanja najboljih svjetskih i domaćih izvođača! Bogat kalendar događanja u Areni Zagreb prepun je mnogobrojnih koncerata, u sklopu svjetskih turneja najpoznatijih glazbenika.

Arena Zagreb je smještena na zagrebačkom Laništu, uz bok shopping centru Arena, čini cjelokupno iskustvo fenomenalnim! Parkirna garaža centru Arena, kao i vanjsko parkiralište, primaju značajan kapacitet vozila. Neki od najpoznatijih svjetskih izvođača koji su, ili će tek napuniti Arenu Zagreb, su: Bajaga, Saša Matić, Massimo, Dino Merlin i Iron Maiden!

.............

U nastavku donosimo neka od najčešće postavljanih pitanja u vezi događaja koji se održavaju u Areni Zagreb.

MORAM LI ISPRINTATI ULAZNICE ZA DOGAĐAJE U ARENI ZAGREB?

Ulaznice koje su kupljene online, potrebno je ispisati na laserskom pisaču. U suprotnom, ulaz neće biti moguć. Ulaznice nije potrebno printati u boji.

ŠTO NIJE DOZVOLJENO UNOSITI NA DOGAĐAJE KOJI SE ODRŽAVAJU U ARENI ZAGREB?

Na događaje koji se održavaju u Areni Zagreb, nije dozvoljeno unositi: oštre i opasne predmete (oružje, noževe i sl.), parfeme, upaljače, kišobrane, vlastitu hranu i piće, fotografsku opremu (fotoaparate, profesionalne kamere i sl.).

POSTOJI LI DOBNA GRANICA ZA ULAZAK NA DOGAĐAJE U ARENI ZAGREB?

U Arenu Zagreb nije dozvoljeno dovoditi djecu ispod tri godine starosti, osim ukoliko je odlučeno drugačije od strane organizatora. Za više informacija obratite nam se na [email protected].

MOGU LI DOVESTI LJUBIMCA NA DOGAĐAJ U ARENU ZAGREB?

Ne, nije dozvoljeno uvođenje životinja na događaje koji se održavaju u Areni Zagreb.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU VIP LOŽE I VIP SALONA?

Kupci ulaznica za navedene sektore ostvaruju pogodnost besplatnog parkiranja u kompleksu Arene Zagreb kao i zasebnu ugostiteljsku uslugu (konzumacija nije uključena u cijenu ulaznice, osim ako nije drugačije određeno).

Kupci ulaznica za sektor VIP lože imaju zasebnu garderobu, toaletni kompleks i ledomate.

.............

Ulaznice, odnosno, karte, za događaje u Areni Zagreb, dostupne su na Entriu!

link-icon

Prošli događaji