HARIS DŽINOVIĆ - Arena Zagreb

HARIS DŽINOVIĆ - Arena Zagreb

location-iconArena Zagreb, Zagreb

HARIS DŽINOVIĆ - Arena Zagreb

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} EUR

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} EUR

Ulaznice:

{{baseTotal}} EUR

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} EUR

Osnovica:

{{baseTotal}} EUR

Popust:

-{{discount}} EUR

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za HARIS DŽINOVIĆ - Arena Zagreb, 23.10.2024. u Arena Zagreb, Zagreb

HARIS DŽINOVIĆ

23.listopada 2024.

ARENA ZAGREB

KRALJ MERAKA, HARIS DŽINOVIĆ, 23. LISTOPADA NASTUPIT ĆE U ZAGREBAČKOJ ARENI!

Haris Džinović, više od četrdeset godina glazbene karijere okrunit će koncertom u zagrebačkoj Areni gdje nastupa prvi puta. U Arenu dolazi u proširenoj muzičkoj pratnji - od back vokala do gudačkog seksteta.

Na velikom koncertu, pridružit će mu se i gosti, čija imena za sada ostaju tajna, iznenađenje i poklon svim ljubiteljima Harisova izričaja.

Haris je, od svojih ranih početaka i izvođenja sevdalniki, preko povijesnog uspjeha sa Sar e Romom i napose izuzetne solo karijere, postavio visoke standarde u svijetu narodne glazbe.

Prvi solo album, koji je objavio 1989.godine, postigao je nevjerojatan uspjeh i stvorio evergrinske hitove „Ostariću, neću znati“, „I tebe sam sit kafano“, „Rano je za tugu“, „Sjećaš li se one noći“, „Odlaziš od mene“ i druge.

Drugi album objavljuje samo dvije godine kasnije, nakon čega su uslijedila još četiri studijska.

„Ostariću, neću znati“

Haris nije samo vrhunski pjevač narodne glazbe, svira pet instrumenata i govori pet jezika, a mlade su mu dane obilježila i sportska postignuća u nogometu. Kroz život se susretao s brojnim svjetskim glazbenicima i umjetnicima poput Georgea Michaela i Gipsy Kingsa te je ostvario uspješne glazbene suradnje, poput one s Montserrat Caballe. Ipak, recept uspjeha pronašao je u jednostavnosti i kvaliteti.

„Pariške kapije“

Njegovi vječni hitovi, koji su obilježili mnoge generacije do sada - „Sjećaš li se one noći“, “Jesul' dunje procvjetale“,  „Muštuluk“, „Pariške kapije“, „Dajte vina, hoću lom“, „Kako mi nedostaješ“ po prvi puta će se oriti zagrebačkom Arenom.

Pridružite nam se na ovom dugo iščekivanom koncertu koji će nas provesti kroz bogati repertoar Harisa Džinovića, 23.listopada 2024.g. i svoju ulaznicu osigurajte već danas!

Ulaznice su u pretprodaji putem Entrio sustava i Entrio službenim prodajnim mjestima po cijeni od: Parter - 25 eura, Tribina 1 - 33 eura, Tribina 2 - 30 eura, VIP stol - 40 eura, VIP Loža - 100 eura, VIP Salon - 80 eura.

Općenite informacije:

 • Djeca do 8 godina starosti ne plaćaju ulaznicu, no obvezna su biti u pratnji roditelja.
 • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na gratis ulaznicu, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za preuzimanje besplatne ulaznice kao i ulaznica s popustom za pratnju molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected] sa dokazom o invaliditetu.
 • U dvoranu NIJE DOZVOLJENO UNOSITI: hranu i piće, velike kišobrane, oštre predmete, profesionalnu foto i video opremu, te općenito predmete koji na bilo koji način mogu ugroziti sigurnost posjetitelja.
 • Kupci ulaznica VIP Lože i VIP Saloni imaju pravo parkinga unutar kompleksa Arene
 • Ulaznice kupljene online na www.entrio.hr nije potrebno printati, dovoljno je pripremiti ulaznicu na mobilnom uređaju prilikom ulaska u dvoranu

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

 • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

 • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.