Dubrovnik // Stand-up Ivice Lazanea: Šta ti misliš sa svojim životom?

Dubrovnik // Stand-up Ivice Lazanea: Šta ti misliš sa svojim životom?

Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Tickets / services / products Price Quantity
PRETPRODAJA

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

70.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

Buy tickets for Dubrovnik // Stand-up Ivice Lazanea: Šta ti misliš sa svojim životom?, 30.06.2022. in Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Splitski stand-up komičari ovog ljeta dolaze sa 4 solo nastupa u Dubrovnik, a prvi na redu je Ivica Lazaneo koji izvodi najbolje iz dosadašnjih 6 godina bavljenja stand-upom u svom showu "Šta ti misliš sa svojim životom?"
Ljetno Kino Slavica, četvrtak 30. lipnja u 21h, vidimo se! :)
Cijena ulaznice: 70KN U PRETPRODAJI / 80KN NA DAN PREDSTAVE
* Entrio.hr ticketing sustav prilikom kupnje naplaćuje dodatnu naknadu u iznosu od 5kn po ulaznici.
Povoljniji paket ulaznica za sva 4 showa (230kn) nabavi OVDJE!
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus optika - Hrvatskog Crvenog križa 49 (zgrada Hotela Porto) // Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 20:30 / Sub 08:00 - 14:00
➡ TISAKmedia 
- Brsalje ulica 9 // Radno vrijeme: pon-sub 8:00-21:00, ned 8:00-21:00
➡ TISAKplus media 
- Placa 20 // Radno vrijeme: pon-ned 7:00-24:00
➡ Na dan showa na ulazu (ako ostane mjesta)
O showu:
„Šta ti misliš sa svojim životom?“
je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!
Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

UPITI I INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

Vidimo se!

SplickaScena