Lito smiha u Dubrovniku uz komičare SplickeScene:

Lito smiha u Dubrovniku uz komičare SplickeScene: "4 za cijenu 3!"

Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Paket ulaznica "4 za cijenu 3"

Naknada za izdavanje ulaznice: 5.00 kn po ulaznici

225.00 kn
Ulaznica vrijedi za 4 showa SplickeScene u Ljetnom kinu Slavica:
30.06. Ivica Lazaneo
14.07. Tomislav Primorac
19.08. Josip Škiljo
10.09. Ante Travizi
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn
Osnovica
Popust
Ulaznice: 0.00 kn
x Naknada : 0.00 kn
Ukupno:
0.00 kn

Načini plaćanja:

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Lito smiha u Dubrovniku uz komičare SplickeScene: "4 za cijenu 3!", 30.06.2022. u Ljetno Kino Slavica, Dubrovnik

Splitski stand-up komičari ovog ljeta dolaze sa 4 solo nastupa u Dubrovnik, a za najvjernije fanove pripremili smo promotivnu akciju u kojoj možete osigurati ulaznice za 4 showa po cijeni od 3. Vidimo se u Ljetnom kinu Slavica!
Cijena promotivnog paketa za 4 showa -> 230kn // Ponuda vrijedi do 30.06. // U slobodnoj prodaji cijena za 4 showa je 300kn (70kn+5kn naknada)
Raspored nastupa:
30.06. Ivica Lazaneo: Šta ti misliš sa svojim životom - ulaznice nađi tu!
14.07. Tomislav Primorac: Ja sam ti takav
19.08. Josip Škiljo: To je ta šema
10.09. Ante Travizi: Nit' ora nit' kopa
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus optika - Hrvatskog Crvenog križa 49 (zgrada Hotela Porto) // Radno vrijeme: Pon - Pet 08:00 - 20:30 / Sub 08:00 - 14:00
➡ TISAKmedia 
- Brsalje ulica 9 // Radno vrijeme: pon-sub 8:00-21:00, ned 8:00-21:00
➡ TISAKplus media 
- Placa 20 // Radno vrijeme: pon-ned 7:00-24:00
Tko je/što je SplickaScena?
Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! :)
VIŠE O KOMIČARIMA:

Josip Škiljo -> VIDEO
Josip Škiljo je tridesetdevetogodišnji "mladić" te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ivica Lazaneo -> VIDEO
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Tomislav Primorac -> VIDEO
Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Rođen je u Mostaru, ima 32 godine i ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je fizičar. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle. Ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.
Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”, a najdraži lik iz Biblije mu je Toma Nevjerni.
Komičarski zanat peče već 6 godina i nasmijavao je širok spektar ljudi, od mladih studenata preko agresivno nametljivih muškaraca srednje dobi do bakica. I bakice su, mora priznat, definitivno jedna od najboljih publika. Na životnoj je misiji da pronađe smiješnu ljepotu u onome preko čega letimice prelazimo u svakodnevnici.

Ante Travizi -> VIDEO
Ante Travizi je dvadeset i desetogodišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

UPITI I INFORMACIJE ➡ splickascena@gmail.com

Vidimo se!

SplickaScena