[ODGOĐENO] DJ Jazzy Jeff u The Garden Brewery

[ODGOĐENO] DJ Jazzy Jeff u The Garden Brewery

The Garden Brewery, Zagreb

More about the event

Događaj je odgođen i novi datum će biti objavljen uskoro.

Sve kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko [email protected] mail adrese najkasnije do 17.05.2020.
Napominjemo, povrat za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

DJ Jazzy Jeff, jedna od najvećih ikona hip-hop glazbe, dolazi u zagrebačku The Garden Brewery u petak 17. travnja 2020. 

Točno dvije godine nakon što je napunio dvorište pivovare na Žitnjaku, Jazzy Jeff se vraća za početak novog serijala glazbenih događaja na otvorenom “The Big Night Out”.

Iako poznat po ulozi u seriji Princ iz Bel Aira, Jazzy Jeff je ujedno i hip-hop pionir i ikona žanra, dobitnik tri Grammy nagrade, tri American Music Awards, dvostruki dobitnik NAACP i Soul Train Music Awards, te je osvojio i MTV Music Award.

Jedan je od najuspješnijih turntablista na svijetu, a njegova suradnja s Will Smithom kao dvojac DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince obilježila je karijeru obojice. Izdali su nekoliko zlatnih i platinastih albuma i singlova 80-ih i 90-ih, a prvi Grammy otišao je za rap singl "Parents Just Don't Understand”, dok je drugi pokupio “Summertime”, njihov najuspješniji singl koji je završio i na 4 mjestu Billboardove ljestvice najboljih 100. 

DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince - “Summertime”

Dvorište The Garden Brewery na Žitnjaku ugostit će glazbenu legendu, a nastup pod otvorenim nebom prava je pozivnica za proljetno druženje. Nastup će biti pogonjen moćnim L-Acoustic sustavom koji pruža najbolje zvučno iskustvo za posjetitelje i izvođače, a uz sve to tu je i ponuda The Garden Brewery craft piva koje pijete odmah s izvora.

Ulaznice su u pretprodaji po 90 kuna za najbržih 200 kupaca. Nakon toga cijena se penje na 120 kuna, dok će na ulazu biti 150 kuna. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.