Tickets for Crvena Jabuka "TAMO GDJE LJUBAV POČINJE", Arena Zagreb, Zagreb | Tuesday, 14.02.2023., 20:00h | Entrio.hr
Crvena Jabuka

Crvena Jabuka "TAMO GDJE LJUBAV POČINJE"

Arena Zagreb, Zagreb

More about the event

Buy tickets for Crvena Jabuka "TAMO GDJE LJUBAV POČINJE", 14.02.2023. in Arena Zagreb, Zagreb

CRVENA JABUKA koncert na Valentinovo u Areni Zagreb

Više od tri desetljeća glazbene karijere, nekoliko stotina pjesama, ništa manje i toliko hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku.

Tamo gdje ljubav počinje službeni je naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023.U svojoj dugogodišnjoj karijeri, Crvena jabuka prvi puta će se popeti na pozornicu zagrebačke Arene i uz publiku uživo izvesti sve najljepše ljubavne pjesme. Valentinovo, Crvena jabuka i Dan zaljubljenih čine idealnu kombinaciju koja se nikako ne smije propustiti.

Mnoge zvuk Crvene jabuke veže za neke njihove lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti, trenutke u kojima su se zaljubljivali ili pak društvom uz more, s gitarom u ruci okupljali i živili neke bezbrižne dane. Konačno je došlo vrijeme da za sve nas, za sve takve, proslavimo dan ljubavi sa Žerom i njegovom Crvenom jabukom na bini.

Na spomen koncerta u Areni, i publika i struka slažu se u jednom - bilo je i vrijeme da se dogodi!

Do dana kada ćemo svi u isti glas pjevati - Ima nešto od srca do srca, Tvoga srca vrata, Bježi kišo s prozora, Zovu nas ulice, Sestro srca mog, Radio, Volio bih da si tu i mnoge druge, dijeli nas još točno tri mjeseca.  

Ulaznice za koncert se nalaze u prodaji preko sustava Entrio.

 

VAŽNE INFORMACIJE:

  • Ulaznice u sektorima: VIP Loža, VIP Saloni, VIP stolovi uključuju i mogućnost parkinga u kompleksu Arene Zagreb.
  • U Arenu nije dozvoljen unos vlastite hrane i pića, upaljača, parfema, fotografske opreme, oštrih predmeta, kišobrana i sl.
  • Djeca do 7 godina starosti ulaze besplatno isključivo ako sjede u krilu roditelja.
  • Osobe s invaliditetom ostvaruju pravo na besplatan ulaz, a pratnja plaća punu cijenu ulaznice. Za informacije o načinu preuzimanja ulaznice za osobe s invaliditetom, ljubazno molimo da nas kontaktirate putem e-mail adrese [email protected].