Alka Vuica koncert

Alka Vuica koncert

Klub Boogaloo, Zagreb

Name Price Quantity
Ulaznica na dan

Booking fee: 5.00 HRK per ticket

80.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK
Basis
Discount
Tickets: 0.00 HRK
x Fee : 0.00 HRK
Total:
0.00 HRK

Payment methods

More about the event

Koncert Alke Viuce po prvi puta u klubu Boogaloo, planiran je s početkom od 20h, uz podršku dj Dr. Beata koji će puštati dance glazbu 90-tih.
Alka Vuica, kako sama kaže, piše pjesme otkad je naučila pisati. Na glazbenoj sceni je od 1980. godine, a prvi značajan uspjeh je doživjela 1990. godine, kada je bila u pobjedničkom timu na izboru za pjesmu Eurovizije koju je izvela Tajči pod nazivom "Hajde da ludujemo"
Godine 1993. objavljuje svoj prvi album Laži me. Hitom "Laži me" 1994. godine probija se na vrh hrvatskih glazbenih ljestvica, a pjesma postaje i hit godine. Zatim slijedi hit "Otkad te nema". Iste godine osvaja nagradu za kantautor godine. Mnogi smatraju da je ona prva uvela etno stil u hrvatski pop.
Godine 1996. osvaja prvu nagradu za scenski nastup na Melodijama hrvatskog Jadrana. 1996. objavljuje svoj drugi album - Za tebe čuvam sebe. Na albumu je i pjesma "Ej, šta mi radiš" koja postaje hit. Slijede albumi Alkatraz, Balkan girl, Profesionalka i Cirkus.
Od pjesama koje je napisala za druge, valja izdvojiti "Rušila sam mostove od sna" Dina Dvornika i Josipe Lisac (Alka je skupa sa Gibonnijem napisala stihove), "Ja sam lažljiva" Denis & Denis (Alka je napisala stihove, a glazbu potpisuje Davor Tolja), "Ja sam zaljubljen" Tonyja Cetinskog, "Lijepa bez duše" Olivera Dragojevića, "Ni na sjever ni na jug" Sandija Cenova i "Danas sam luda" Josipe Lisac.
Alka je jedno vrijeme bila urednica i voditeljica na Novoj TV, i to talk-showa "Jedan na jedan", a potom i rubrike pod nazivom Alka Individualka u emisiji Red Carpet.

COVID-19 safety measures

COVID-19

This event requires an EU Digital Covid Certificate Read more

On-site testing will be available

Disinfectants are available at the entrance and inside the venue