80's Party - DENIS & DENIS + Memories Can't Wait

80's Party - DENIS & DENIS + Memories Can't Wait

Klub Boogaloo, Zagreb

More about the event

Buy tickets for 80's Party - DENIS & DENIS + Memories Can't Wait, 02.12.2022. in Klub Boogaloo, Zagreb

DENIS & DENIS I MEMEORIES CAN'T WAIT NASTUPAJU NA VELIKOM 80'S PARTYJU U PETAK 02.12.2022. U ZAGREBAČKOM BOOGALOO CLUBU

U petak 02.12.2022. se u zagrebački popularni Boogaloo Club na največi i najbolji 80's Partyju u gradu vračaju riječeke electro pop legende Denis & Denis i to u originalnom sastavu sa Marinom Perazić i Davorom Toljom!

Denis & Denis su osnovali 1982. godine, a njihov prvi album "Čuvaj se!" spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila 80te godine, a čiji sjaj ni danas ne blijedi. Klasici poput "Program tvog kompjutera", "Soba 23", "Ja sam lažljiva", "Oaza snova", "Čuvaj se", "Dio refrena",... sada ćemo imati priliku i uživo tulumariti na njihove zarazne  bezvremenske elektro pop hitove. Pored Denis & Denis će kao uvod u ovaj veliki 80's Party nastupiti zagrebačka grupa Memories Can't Wait koja će odsvirat presjek 80's klasika poput „Hart Of Glass“ od Blondie, „Walking Like Egiptians“ od Bangles, „Never Let Me Down“ od Depeche mode, „Ashes To Ashes“ od David Bowiea,....... Prije i nakon koncerta će Tomi Phantasma vrtiti video spotove 80's hitova na velikom platnu pa ćete i nakon koncerta moći plesati i gledati spotove grupa poput Depeche Mode, Simple Minds, New Order, Human League, David Bowie, A-ha, Alphaville, ABC, Spandau Ballet, Soft Cell, Eurythmics, Dead Or Alive, Madonna, Pet Shop Boys, Ultravox, OMD, Tears For Fears, Kim Wilde, Cyndi Lauper, INXS, Midnight Oil, The Cure, Duran Duran, Video Sex, The Police, Xenia, The Smiths, The Stranglers, Bronski Beat, Talking Heads, ABC, Blondie, Billy Idol, Haustor, Gang Of Four, EKV, Idoli, Azra, Prljavo Kazalište, Iggy Pop, Visage, The Sisters Of Mercy, Joy Division, A Flock Of Seagulls, U2, Queen, Grace Jones,..... kao i pokoju noviju pjesmu grupa koje štuju zvuk 80's stila poput Placebo, Editors, Covenant, Heroes Del Silencio,.....

Program će započeti u 20 sati, u 20:30 će na pozornicu izaći Memories can't  wait, a u 21:30 Denis & Denis. Cijena ulaznica iznosi 60 kn u pretprodaji te 80 kn na dan koncerta. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio.hr sustava te na Entrio prodajnim mjestima. Nakon koncerta, od 23:00 će ulaznice na 80's Party koštati 30 kn. Za one koji su zaboravili ili ne znaju klub Boogaloo se nalazi u Ulici grada Vukovara 68 u sklopu Pučkog otvorenog sveučilišta, a ulaz u Boogaloo Club je iz ulice Ivana Lučića.

Twilight Promotion najavljuje:

25.11. LET 3 + PHANTASMAGORIA @ Boogaloo, Zagreb

25.11. 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb

02.12. DENIS & DENIS + MEMORIES CAN'T WAIT @ Boogaloo, Zagreb

02.12. 80’S PARTY by Tomi Phantasma @ Boogaloo, Zagreb

10.12. DARK SIDE by Tomi Phantasma @ Dva Osam, Zagreb

17.12. PARAF @ Boogaloo, Zagreb

14.01.2023. DAVID BOWIE TRIBUTE by THE GIFT @ Boogaloo, Zagreb

09.05.2023. - THE MISSION + PHANTASMAGORIA @ Boogaloo, Zagreb