10th event and Insolate's birthday extravaganza with NASTIA(Nechto,UA)

10th event and Insolate's birthday extravaganza with NASTIA(Nechto,UA)

location-iconPeti kupe, Zagreb

10th event and Insolate's birthday extravaganza with NASTIA(Nechto,UA)

Tickets / services / products

Price

Quantity

Regular Ticket • 1st stop

1.00 EUR

18.00 EUR

Tickets:

0.00 EUR

x Fee :

0.00 EUR

Total:

0.00 EUR

More about the event

Buy tickets for 10th event and Insolate's birthday extravaganza with NASTIA(Nechto,UA), 17.05.2024. - 18.05.2024. in Peti kupe, Zagreb

Nevjerojatno je da smo već stigli do 10. izdanja Hush! Imamo puno toga iza nas, uključujući sjajna imena koja su nas održavala budnima cijelu noć i činjenicu da smo ponosni na sve što smo postigli, upravo zato pripremamo spektakl!
Za veliki jubilarni 10. Hush! dovodimo NASTIU, izuzetno talentiranu umjetnicu iz Ukrajine, također poznatu kao promotericu i vlasnicu izdavačke kuće Nechto. Ne samo što smo dosegli brojku 10., već i što slavimo rođendan Insolate, ovaj događaj će biti pravi slavljenički spektakl. 🪩🩰✨ Kao uvod u veče, Phrasal će ponovno zasjesti za pult, nezaobilazan dio Hush! priče, zato ga i ovaj put dovodimo direktno iz Berlina. Za kraj, Insolate će preuzeti pult kao slavljenica i pokretačica Hush! projekta, dok će naše kumice Colinda Evangelista i Roxanne, kao i uvijek, podizati atmosferu cijelu noć.

Voljeli bi se zahvaliti svim DJ-evima koji su do sada bili dio ove prekrasne glazbene priče: Truncate, Lady Starlight, Annē, Rove Ranger, David Lohlein, Steya, Disquised, Glia, Brtvizz, Miriam Mondshein, Beatrisse, i El Commando ❤️

NASTIA (Nechto, Ukrajina)
https://www.facebook.com/ Nastia.official

Nastia, ukrajinska DJ-ica čije je pravo ime Anastasia Topolskaia, karijeru je započela 2005. U kratkom vremenu postala je kustosica KISS FM pozornice i rezidentica legendarnog festivala Kazantip, a od 2006. vodila je i njenu tjednu radio emisiju uživo do 2016. godine. Godine 2010. ponuđena joj je rezidencija u kultnom moskovskom klubu Arma17. Nastia je počela organizirati vlastite zabave u Ukrajini.
Nakon stjecanja iskustva i priznanja, Nastia je, zajedno s timom Closer, poznatog kluba u Kijevu, 2014. stvorila festival Strichka koji traje do danas. Godinu dana ranije pokrenula je vinil etiketu Propaganda Records, koja je brzo stekla snažnu prisutnost u modernoj house glazbi. Dok se ozbiljno počela baviti techno glazbom, Nastia je stvorila novu etiketu – NECHTO. Svih ovih godina Nastijine aktivnosti bile su usmjerene na popularizaciju ukrajinske kulture i domaćih umjetnika, što ju je učinilo licem Ukrajinska elektronska glazbena scena na globalnoj sceni.

INSOLATE (Hush!, Hrvatska)
PHRASAL (Hush!, Hrvatska)

Special performance by Roxanne & Colinda Evangelista (House of Flamingo)

LESS WORDS, MORE MUSIC

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Share event: