Živo blato live  + specijalan gost Vuco

Živo blato live + specijalan gost Vuco

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Živo blato live + specijalan gost Vuco, 02.06.2018. u Klub Boogaloo, Zagreb

Poziv vojsci generala Vasilija :
ŽIVO BLATO Live
+ specijalni gost VUCO
BOOGALOO, 02.06.2018, 21 h

Zagrebačka publika nakon dugih osam godina ima priliku za ispunjenjem svoje dužnosti prema velikom generalu Vasiliju Mitu te ga podržati na njegovom nastupu 02.06.2018 u Boogaloo-u.
General je za svoje fanove priredio mnoga iznenađenja kao nagradu za njihovo vjerno služenje. Osim što ćemo imati čast po prvi puta čuti novi singl XY, kojim se ujedno i najavljuje dugo očekivani album “Kad program završi”, kao specijalni gost večeri nastupiti će Vuco, koji će izvesti neke od svojih najvećih hitova u heavy metal verziji!
Uz već dobro znane hitove poput “Ubij se”, “Kurva”, “Ne volim te” i “Kasap iz Đakova”, čuti ćemo i novije poput “Otet ću te njemu”, “Rat” i druge.
Ovaj kultni heavy metal band, na čelu sa kontroverzom Sinišom Vucom aka generalom Vasilijem Mituom, dobro je poznat svim ljubiteljima oštrijih zvukova kao i oštrine koju frontmen i osnivač grupe servira kroz tekstove svojih pjesama.
Sigurni smo da će nastup Živog blata izazvati veliku pozornost i zanimanje, što fanova, što znatiželjnika, zato na vrijeme osigurajte svoje mjesto.
Ulaznice za ovaj ekstra događaj u prodaju kreću 23.05.2018 kroz Entrio sustav, Dirty Old Shop, kao i na blagajni kluba Boogaloo. Cijena ulaznice u pretprodaji : 60 kn, na dan koncerta 80 kn.

ŽIVO BLATO

Heavy metal band, kojeg je 1997.godine osnovao Siniša Vuco. Peteročlani band kojeg sačinjavaju  frontmen i general Vasilij Mitu, Veseli Sir, Gospodin Mr.Rabbit, te vokali Nazifa Gljiva i Trudna Tableta, apsolutni je fenomen naših područja, jer već više od 20 godina uspjevaju puniti klubove i dvorane, sa minimalnim brojem javnih nastupa, kao i činjenicom da još uvijek broje dva izdana albuma. Zbog rijetkih i biranih nastupa, gdje god da nastupe ostavljaju dubok utjecaj na svoje fanove i na one koji nisu niti znali da to jesu.