X-ICA FEST

X-ICA FEST

location-iconTvornica Kulture, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za X-ICA FEST, 13.10.2018. - 14.10.2018. u Tvornica Kulture, Zagreb

VELIKI PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE

Portal X-ica.com jedan od najčitanijih studentskih online medija u Hrvatskoj u želji da nagradi vjernost svojih članova organizira 13. listopada, u potpuno obnovljenoj Tvornici kulture, po prvi puta večer pod nazivom: X-ica FEST - veliki PARTY DOBRODOŠLICE ZA BRUCOŠE.


Te će subote brucoše i njihove starije kolege uveseljavati jedno od najcjenjenijih i najboljih alternativnih glazbenih imena, ne samo u Hrvatskoj već i u susjednim zemljama, grupa Kawasaki 3P, najbolji hrvatski reper Kandžija iz Osijeka koji ima uz sebe jedan od najboljih bendova Gole žene, te novo osnovana grupa The Miceks koju predvodi poznati hrvatski gitarist Alen Kraljić - Kralja, koji je glazbenu afirmaciju stekao u grupi Pips Chips and Video Clips, a rokersku reputaciju učvrstio kao član benda Majke, te Bare i Plaćenici.


Atmosferu će u Tvornici kulture na početku X-ica FESTA zagrijati veliki miljenici studentske populacije Hladovina bend. Nakon koncertnog dijela slijedi After party za koji je zadužen DJ INDY koji je tijekom proteklih godina postao sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih nekoliko godina i dijelom Fresh Island fesTivala na Zrću.

Podijeli događaj: