VikendCeluNoć - The Weeknd All Night Party

VikendCeluNoć - The Weeknd All Night Party

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

VikendCeluNoć - The Weeknd All Night Party

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za VikendCeluNoć - The Weeknd All Night Party, 03.05.2024. - 04.05.2024. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Dragi Zagrebe, sa tobom se tek nismo lepo oprostili, samo smo ti rekl poslednji put da smo se videli da se ova žurka neće više ponoviti i to nije bilo fer od nas, zato sada stvarno, poslednji put..

Vaš omiljeni The Weeknd All Night Party se vraća u Mali Pogon Tvornice Kulture, a mi smo Vam spremili totalni spektakl, želimo da napravimo jednu posebnu energiju za kraj jer ste uvek bili savršeni.

Ako još ima Vas koji prvi put čujete za nas - mi smo "VikendCeluNoć" i prosto je, na našim žurkama se sluša Abelova diskografija, od samog početka karijere do današnjeg vrhunca, zato ako ste ljubitelj, ne propustite nas!

Ovog puta za početak večeri dobijate special intro R'n'B and Trap set od @lucija_vrkljan - pre svega velikog ljubitelja Abelove diskografije, ali i ostalih izvodjača, koja će vas zagrejati kao nikada da sad, a nakon tog seta znate šta vas očekuje... Abel - od Noise-a i Trilogije, preko Kiss Land-a i Melanholije, do najkomercijalnijih njegovih hitova, kao i nekih unreleased momenata!

Kao i uvek, donosimo vam nove stikere i upaljače koje ćemo deliti tokom same žurke, a mi ne bi bili mi ako ne napravimo i još neko malo iznenadjenje!

Ulaznice su u prodaji na @entrio_hr (link možete naći u opisu profila) web stranici i njihovim prodajnim mestima, a cene su ovoga puta ovakve:

Earliest Bird - 5e plus naknada
Early Bird - 6e plus naknada
Regular - 7e plus naknada
Last Buy - 8e plus naknada

Cena ulaznice na ulazu ukoliko ih ostane biće 9e! Kapacitet prostora je ograničen, zato na vreme obezbedite sebi istu!

03.05. ne deluje kao da je blizu, ali verujte nam, proleteće dok budemo isčekivali ovo veče, još jedan poslednji put, jer mi ne možemo da dočekamo! xotwod

P.S. Ukoliko želite kao do sada da Vam donesemo neki od @non_ordinary_stuff merch-a, javiim se na vreme!

Design by @malacrnakafa

 

 

Podijeli događaj: