Ulaznice za Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel, Peti kupe, Zagreb | Petak, 31.03.2023., 22:00h | Entrio.hr
Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel

Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel

Peti kupe, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Regular Ticket

Naknada za izdavanje ulaznice: 1.00 EUR po ulaznici

10.00 EUR
(75,35 kn)
-
+
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno:
0.00 EUR
(0 kn)
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno: 0.00 EUR
(0 kn)

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel, 31.03.2023. u Peti kupe, Zagreb

Tysha Cee, pravim imenom Cynthia Elise Loulendo, francuska je DJ-ica kongoanskog podrijetla koja je posebnu ljubav prema hip-hop kulturi razvila još od svojih ranih godina kroz aktivno bavljenje plesom. Kako jedna stvar vodi drugoj, njena strast za glazbu ubrzo je vodi u svijet produkcije gdje surađuje s raznim francuskim i međunarodnim umjetnicima.

Vođena svojim entuzijazmom, Tysha započinje DJ karijeru, a eklektični setovi omogućuju joj brojne nastupe u Francuskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Africi, na festivalima, filmskim premijerama i after partyjima velikih međunarodnih izvođača kao što su Wizkid, Burna boy, Focalistic, Goldlink, Tommy Genesis, Leikeli i mnogi drugi.

Svestrana i multitalentirana, ubrzo postaje i producentica i voditeljica na jednoj od najpopularnijih francuskih radio stanica urbane glazbe Rinse France, gdje tjedno prenosi specifičan glazbeni rukopis miješajući Afrobeat (Afrohouse, Amapiano) Hiphop / Rnb, Dancehall, Grime, Garage, Bailefunk i druge srodne žanrove. Karl Lagerfeld, New Balance, Nike, Adidas, LVMH samo su neki od globalnih brandova koji su izabrali Tyshu za muzički background svojih kampanja i evenata.

Tysha Cee posebna je gošća četvrtog izdanja VIBE ZONE-a u petak, 31. ožujka u u Petom Kupeu. Prate je organizatori i rezidenti Bizzo i Phat Phillie s vrhunskom selekcijom Classic RnB i Hip-hopa te aktualne produkcije, dok event otvara Marvel uvijek zanimljivim setom.