Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel

Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Vibe Zone w/ Tysha Cee, Phat Phillie, Bizzo, Marvel, 31.03.2023. - 01.04.2023. u Peti kupe, Zagreb

Tysha Cee, pravim imenom Cynthia Elise Loulendo, francuska je DJ-ica kongoanskog podrijetla koja je posebnu ljubav prema hip-hop kulturi razvila još od svojih ranih godina kroz aktivno bavljenje plesom. Kako jedna stvar vodi drugoj, njena strast za glazbu ubrzo je vodi u svijet produkcije gdje surađuje s raznim francuskim i međunarodnim umjetnicima.

Vođena svojim entuzijazmom, Tysha započinje DJ karijeru, a eklektični setovi omogućuju joj brojne nastupe u Francuskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji, Africi, na festivalima, filmskim premijerama i after partyjima velikih međunarodnih izvođača kao što su Wizkid, Burna boy, Focalistic, Goldlink, Tommy Genesis, Leikeli i mnogi drugi.

Svestrana i multitalentirana, ubrzo postaje i producentica i voditeljica na jednoj od najpopularnijih francuskih radio stanica urbane glazbe Rinse France, gdje tjedno prenosi specifičan glazbeni rukopis miješajući Afrobeat (Afrohouse, Amapiano) Hiphop / Rnb, Dancehall, Grime, Garage, Bailefunk i druge srodne žanrove. Karl Lagerfeld, New Balance, Nike, Adidas, LVMH samo su neki od globalnih brandova koji su izabrali Tyshu za muzički background svojih kampanja i evenata.

Tysha Cee posebna je gošća četvrtog izdanja VIBE ZONE-a u petak, 31. ožujka u u Petom Kupeu. Prate je organizatori i rezidenti Bizzo i Phat Phillie s vrhunskom selekcijom Classic RnB i Hip-hopa te aktualne produkcije, dok event otvara Marvel uvijek zanimljivim setom.

Podijeli događaj: