Valentinovo uz ABBA Symphonic Real Tribute Show

Valentinovo uz ABBA Symphonic Real Tribute Show

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Valentinovo uz ABBA Symphonic Real Tribute Show, 14.02.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

KONCERT „VALENINOVO UZ DANCING QUEEN ABBA SYMPHONIC REAL TRIBUTE SHOW“

PREMJEŠTEN IZ BOĆARSKOG DOMA U KLUB BOOGALOO, DATUM OSTAJE ISTI,  SRIJEDA 14.02.2024. A NAKON KONCERTA ĆE VAS ZABAVLJATI DJ KRNJA

Koncert „Valetinovo uz Dancing Queen Abba symphonic real tribute show“ koji se trebao održati u zagrebačkom Boćarskom domu u srijedu 14.02.2024, na samo Valentinovo, premješten je u poznati zagrebački klub Boogaloo. Datum ostaje isti, srijeda 14.02.2024. Klub Boogaloo se nalazi u sklopu Pučkog otvorenog učilišta , na adresi Ulica grada Vukovara 68, a ulaz u klub je iz ulice Ivana Lučića. Tako ćemo u klubu Boogaloo koji ima najveću klupsku pozornicu u Zagrebu moći uživati u prisnijoj atmosferi u vječnim hitovima grupe ABBA-a uz simfonijski orkestar kako i priliči za Valentinovo. Raspored dvorane će biti isti kao što je bilo najavljeno za Boćarski dom -  ispred pozornice sjedeća mjesta, a iza sjedećih mjesta parter, prostor na kojem će oni koji to žele moći i zaplesati. Ono što su u Boćarskom domu trebale biti tribine postaje VIP galerija, gdje će posjetioci imati sjedeća mjesta uz stolove i zaseban šank.

Nakon tri rasprodana koncerta, dva u Lisinskom i jedan u KC Cibona i desetaka rasprodanih koncerata u regiji (dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu, pet u Ljubljani), Dancing Queen Show četvrti put u Zagreb dolaze svirati bezvremenske hitove grupe ABBA u izvedbi simfonijskog orkestra i benda. Ovoga puta će osim sjedećih mjesta po prvi puta biti i slobodna stajaća mjesta, za sve one koji su na prošlim koncertima cijelo vrijeme stajali uz svoje stolice i koji su željni plesa uz ovaj simfonijski disco spektakl. Progarm će obilježiti 50. godišnjicu glazbenog fenomena ABBA uz sve njihove bezvremenske hitove poput Dancing Queen, Mamma Mia, Gimme, Gimme, Gimme, Lay on your Love on me, Waterloo, Ring Ring, S.O.S., Chiqutita, Money Money Money, The Winner Takes It All, Vulez Vous, Fernando, Knowin Me Knowing You, Take Cance On Me, Simmer Night City, Does You Mother Know, Super Trouper, Thank You For The Music,....

Nakon koncerta će se program nastaviti u maloj dvorani uz poznatog hrvatskog DJ Krnya koji će za vas puštati disco i 80's hitove, tako da će se zabava nastaviti i nakon koncerta sve do 02:00 sata.

Provedite Valentinovo uz disco simfonijski spektakl uživajući u neponovljivim izvedbama hitova jedne od najveće grupe svih vremena! ABBA mania se nastavlja i nakon 50 godina!

Vrata će se otvoriti u 19:00 sati, a koncert će započeti u 20:30 sati. Ulaznice su u prodaji preko Entrio.hr sustava online i na Entrio prodajnim mjestima.

Podijeli događaj: