TWO FEET U TVORNICI KULTURE

TWO FEET U TVORNICI KULTURE

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

TWO FEET U TVORNICI KULTURE

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

Regularna ulaznica

1.50 EUR

Regularne ulaznice sa pristupom plesnom podiju

39.00 EUR

Regularne ulaznice sa pristupom plesnom podiju

VIP galerija

1.50 EUR

Pristup posebnoj zoni s boljim pogledom na pozornicu, poseban ulaz, odvojene garderobe i toalete

49.00 EUR

Pristup posebnoj zoni s boljim pogledom na pozornicu, poseban ulaz, odvojene garderobe i toalete

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

{{ promoCodeMessage }}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za TWO FEET U TVORNICI KULTURE, 08.07.2024. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Two Feet — zlatni američki pjevač, tekstopisac i producent iz New Yorka nastupit će u Zagrebu!
Zachary William "Bill" Dess svirao je lokalno u jazz i blues ansamblima prije nego što je osnovao Two Feet. Tijekom većeg dijela karijere, Two Feet se borio protiv ograničenja tradicionalnog pisanja pop pjesama, album formata koju su odobravali kritičari i naslijeđenih očekivanja kako bi pjesma trebala zvučati. Njegov prvi bluz singl, sa jakim basovima Go Fuck Yourself, nema ni bridge ni hook, ali ima gotovo pola milijarde streamova do danas i dosegao je 36. mjesto američke ljestvice Hot Rock Songs. Njegov sljedeći singl, I Feel Like I'm Drowning, dosegao je prvo mjesto američke ljestvice alternativnih pjesama 2018.
5. listopada 2018. Two Feet objavio je debitantski album A 20 Something Fuck na kojem su se našli singlovi I Feel Like I'm Drowning i Hurt People. Uslijedio je LP Pink (2020), Max Maco Is Dead Right? (2021.), voajeristički konceptualni album temeljen na problematičnom izmišljenom liku; i Shape & Form (2022.) — album koji Dess opisuje kao "eklektičan nered".
Godine 2023. pokrenuo je nezavisni label 477 Records stvoren s ciljem otkrivanja, potpisivanja i njegovanja nezavisnih glazbenih umjetnika putem proste autentičnosti koja privlači publiku željnu konekcije i kreativnosti, pod vodstvom koje može pružiti samo kolega umjetnik. Kao jedan od rijetkih umjetnika današnjice koji još uvijek piše, svira, pjeva i producira svu svoju glazbu u vlastitom studiju, Two Feet je upario otvaranje svoje izdavačke kuće s izdavanjem novog singla, Kill Anyone ft Ari Abdul u produkciji Two Feet za 477 Records.
Prvi ovogodišnji singl Two Feeta - Falling to Pieces trebao bi izaći ovog ožujka, prije dolaska glazbenika u Zagreb gdje ćete moći uživati u punoj ljepoti njegovog djela.

Glazbeni spotovi: 

https://www.youtube.com/watch?v=i_WTHkBuqbg

https://www.youtube.com/watch?v=pFoja4b0ZFo

https://www.youtube.com/watch?v=FtJbyI-7Igw

Podijeli događaj: