Trio Mandili u Boogaloou!

Trio Mandili u Boogaloou!

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Trio Mandili u Boogaloou!, 04.10.2023. u Klub Boogaloo, Zagreb

KONAČNO! Svjetski poznata atrakcija iz Gruzije, Trio Mandili, stiže u Boogaloo premijerno se predstaviti hrvatskoj publici! Datum za pribilježiti je 4. listopada (srijeda). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 23 eura mogu se kupiti preko sustava Entrio, a ako ih ostane, na dan će koštati 26 eura.
Trio Mandili ("ženska marama") je gruzijski bend koji čine Tatuli Mgeladze, Tako Tsiklauri i Mariam Kurasbediani, a nastao je 2014. u Tbilisiju. Karakterizira ih polifono pjevanje uz pratnju pandurija, tradicionalnog gruzijskog žičanog instrumenta. Postale su popularne u Gruziji kada su objavili glazbeni video u kojem su izveli gruzijsku narodnu pjesmu "Apareka", koji je skupio gotovo 8 milijuna pregleda na youtubeu.
Trio Mandili izvode pjesme i na drugim jezicima, poput hindi pjesme "Goron Ki Na Kalon Ki Duniya Hai Dilwalon Ki" (“Svijet ne pripada svijetlim ili tamnim ljudima, svijet pripada onima s dobrim srcem), koju su izveli na Dan Republike, kao i poljsku pjesmu "Lipka" (“mala lipa”)
Trio Mandili je na sebe međunarodnu pažnju skrenuo 2017. kad su nastupale na Euroviziji s pjesmom "Me Da Shen" (“Ti i ja”) te osvojile 12. mjesto. U devet godina postojanja izdale su tri albuma: With Love (2015.), Enguro (2017.) i Sakartvelo (2021.), a odonda su imale nastupe u gotovo svim dijelovima svijeta.
Sve u svemu, premijerni nastup u Hrvatskoj ovih sjajnih Gruzijki se ne propušta! Vidimo se 4.10. u Boogaloou!
FB: https://www.facebook.com/triomandili.band
YT: https://www.youtube.com/watch?v=EDK9KOfknTw
SP: https://open.spotify.com/artist/3dAEq41JGtgeY7XLE7EIWf
IG: https://www.instagram.com/trio_mandili/

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.