Toni Starešinić - koncertna promocija albuma Survival Kit

Toni Starešinić - koncertna promocija albuma Survival Kit

location-iconPeti kupe, Zagreb

Toni Starešinić - koncertna promocija albuma Survival Kit

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Toni Starešinić - koncertna promocija albuma Survival Kit, 28.09.2023. - 29.09.2023. u Peti kupe, Zagreb

Tonija Starešinića bi najbolje mogli opisati kao kreativnu neiscrpnu glazbenu energiju. Klavijaturist, skladatelj, producent, lider space jazz rock sastava Chui i alter soul pop sastava Mangroove, Toni svira i u sastavima Zmaj Orko Star, Tony & Guy, Prirodno stanište, At ease te prati hrvatsku divu Josipu Lisac i svoju suprugu i glazbenu srodnu dušu Željku Je Veux Veverec, aktivno surađuje i s Edom Maajkom, Tomislavom Golubanom i Jazz orkestrom HRT-a.

Toni sklada i producira glazbu za kazalište i televiziju što je dovelo i do njegovog prvog soundtrack albuma Nesreća baziranog na istoimenom dokumentarnom serijalu redatelja Arsena Ooremovića. Za vrijeme pandemije Toni je snimio i objavio album Survival Kit kao nasljednika albuma Nesreća, ali kao puno neovisniji od koncepta soundtracka. Survival Kit je postao njegov prvi pravi solo album. Osim publike prepoznala ga je i struka pa je album osvojio nagrade Rock&Off i Porin. Međutim, kako je album objavljen za vrijeme pandemije nikad koncertno nije predstavljen.

I tako je prošlo par godina dok iskru nije zapalio poziv iz Sofije da Toni dođe predstaviti album uživo na Wrong Festival u Bugarskoj. Toni je brzo skupio ekipu pa nakon nastupa u Sofiji slijedi i koncertno predstavljanje albuma i u Hrvatskoj.

Toni stiže u Peti Kupe 28. rujna s ekipom u kojoj su bubnjar Silvio Bočić, flautist i klavijaturist Leo Beslać te gitarist Zoran Majstorović.

Podijeli događaj: