The Pack A.D. // KSET

[OTKAZANO] The Pack A.D. // KSET

location-iconKSET, Zagreb

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Pack A.D. // KSET, 12.06.2022. - 13.06.2022. u KSET, Zagreb

Vruću nedjelju 12. lipnja dodatno će zagrijati kanadski bend Pack A.D.! Garažni rock duo poznat je po svojim eksplozivnim nastupima uživo tako da je ovaj koncert u KSET-u događaj kojeg ne smiješ propustiti.

 
Eklektičnom raznolikošću žanrovskih utjecaja koja uključuje pop, punk, psihodelik, novi val i blues, Pack A.D. osvaja publiku gdje god da se pojave.  Pjevačica/gitaristica Becky Black i bubnjarka Maya Miller stvaraju zvuk koji je toliko žestok, sirov i osnažujuć da je lako zaboraviti kako iza tog prekrasnog i pomno konstruiranog kaosa stoje samo dvije osobe.
Od osnutka 2006. godine izdali su osam albuma, a inspiraciju pronalaze u filmovima i književnosti, naročito u žanrovima znanstvene fantastike i horora. Ta inspiracija je prisutna i u visoko stiliziranim glazbenim spotovima, koji su često vizualno upečatljivi hommage omiljenim znanstveno-fantastičnim filmovima. 


Web: https://www.thepackad.com/
Facebook: https://www.facebook.com/thepackad/
Instagram: https://www.instagram.com/thepackad/
Bandcamp: https://thepackad.bandcamp.com/


Ulaznice po cijeni od 45 kuna možeš kupiti putem Entrio sustava, a ako želiš fizičku kartu svoj primjerak od 23. svibnja možeš kupiti u KSET-u i Dirty Old Empireu. Na ulazu će cijena karte biti 60 kuna.

Podijeli događaj: