THE MONSTER IS ALIVE - TERET I SMRDLJIVI MARTINI

THE MONSTER IS ALIVE - TERET I SMRDLJIVI MARTINI

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

THE MONSTER IS ALIVE - TERET I SMRDLJIVI MARTINI

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za THE MONSTER IS ALIVE - TERET I SMRDLJIVI MARTINI, 08.02.2024. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

THE MONSTER IS ALIVE !!! 

TereT & Smrdljivi Martini u Tvornici kulture - mali pogon, 8.2.2024.

Dva mlada zagrebačka benda, Teret i Smrdljivi Martini krenuli su kao srednjoškolski bendovi, no polako putuju prema većim i jačim prostorima zvuka. Od manjih klupskih gaža do sviranja na poznatijim eventima poput “Supervala” ili “SHIP festivala” došli su i do Tvornice Kulture! Oba benda daju sve od sebe, a TereT najavljuje i promovira nadolazeći album. Od covera do već svima poznatih autorskih djela, oba benda garantiraju najbolje.

TereT je bend iz Zagreba osnovan 2022. godine. Kombiniraju glazbene žanrovske elemente indie/funk/hard rock/psihodelične glazbe kako bi stvorili poseban novi zvuk i vlastiti glazbeni identitet. Proteklih godinu dana uglavnom su bili fokusirani na klupske nastupe te su svirali na festivalu u Puli, Superval festivalu u Zagrebu i Hali u Zagrebu kao predgrupa poznatom bendu Zabranjeno pušenje. Do sada su objavili dva singla “Spasi me” i “Cimet“ .

Smrdljivi Martini, zagrebački bend koji svira i pjeva o konkretnim problemima svoje generacije, pametnim, ali i glupim forama, najboljim kombinacijama hrane i ljubavi te o svom gradu. Nastali u prosincu 2021. i od samih početaka izvode autorske pjesme. Nastupili su u različitim zagrebačkim klubovima poput Saxa i Vintage Industrial Bara, ali i u gradovima poput Šibenika, Beograda, Sarajeva, Rijeke itd. Punk-rock s utjecajem raznih žanrova (alternativa, prog, funk, itd.).

https://instagram.com/smrdljivimartini?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

https://instagram.com/teret.band?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==

Navalite na ulaznice i podržite djelovanje i trud ovih mladih urbanih snaga našeg grada!

Vidimo se u Malom pogonu Tvornice kulture 8.2.2024.

 

Podijeli događaj: