The Garden Presents * Love International with Gerd Janson

The Garden Presents * Love International with Gerd Janson

location-iconPeti kupe, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Garden Presents * Love International with Gerd Janson, 13.05.2022. - 14.05.2022. u Peti kupe, Zagreb

U sklopu organizacije programa "The Garden presents" može se s ponosom najaviti ponovno gostovanje Gerd Jansona u Zagrebu. Poznat kao omiljeni DJ house & disco nota, cinika i neokrunjenog disco Dona Njemačke.

DJ za DJ ekipu ovaj naziv krasi Gerda Jansona već nekoliko godina, a za takvu vrstu opisa je najzaslužnija njegova velika strast za kopanjem i traganjem po nepreglednom moru prvenstveno underground house & disco produkcije. Otuda i uživa veliko poštovanje čak i najokorjelijih muzičkih kritičara i cinika, koliko kao osoba tako i kao DJ, koji ni jednu stvar u svom setu ne pušta tek tako, niti svoju publiku podcjenjuje prolaznim, konfekcijskim hitovima.
Za gužvu na plesnom podiju pobrinut će se Gerd Janson koji je rado viđen gost, a ako ga do sada niste imali prilike čuti i rasplesati se na jednom od njegovih svježih, dinamičnih i raznolikih setova, popravni slijedi u petak, 13. svibnja u Petom Kupeu. Podršku mu pružaju Dave Harvey alfa i omega Love International festivala u Tisnom, Pepi Jogarde koji ga je doveo i njegov dugogodišnji prijatelj te spiritus movens Petog Kupea Antonio Zuza.

Pored vođenja renomirane etikete Running Back te rezidencije u frankfurtskom klubu Robert-Johnson Gerd je i pasionirani selektor uglednih muzičkih kompilacija, te muzički kritičar koji svoje recenzije redovno objavljuje u časopisima za svjetski clubbing – Groove i Spex.
Fanovima vrijedi napomenuti činjenicu da je Gerd bio redovni suradnik i predavač na renomiranoj Red Bull Music Academy gdje svoje veliko znanje iz povijesti underground house & disco produkcije nesebično dijelio sa svim zainteresiranim ljubiteljima muzike. RBMA je 20 godina putovao svijetom u želji da mladim glazbenicima osigura svježu dozu kreativne inspiracije.

Gerd Janson (Running Back)
Dave Harvey (Love International)
Pepi Jogarde (Adriatic Coasting)
Antonio Zuza (Imogen Recordings)

Ulaznice potražite u Entrio sustavu. Zagrijavanje kreće već od 19 sati jer naboj ljudi zagrijat će više nego dovoljno.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.