The Croatian Pink Floyd Show u Tvornici kulture!

The Croatian Pink Floyd Show u Tvornici kulture!

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za The Croatian Pink Floyd Show u Tvornici kulture!, 11.04.2024. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Hrvatska senzacija svjetskog kalibra, The Croatian Pink Floyd Show, nastupaju 11.travnja 2024. u Tvornici Kulture!

Croatian Pink Floyd jedan su od onih bendova koji se ističu kvalitetom u svakom pogledu. Njihovi nastupi su moćni, jasni i zavodljivi.  

Većina je benda iz Karlovca, gdje su se 2016.godine zvanično oformili, a svoj prvi „pravi“ live nastup imali su 2018.godine. upravo u Karlovcu, u Domu OSRH Zrinski. 

Sam projekt pripremali su pune dvije godine, kako bi ispunili visoke uvjete i očekivanja koja su si nametnuli, breme koje nosi svaki tribute band velikih Pink Floyda.

Kroz godine do sada, održali su više velikih koncerta, a najveći je bio prošle godine u Varaždinu. Svojim su nastupom oduševili gotovo 10.000 tisuća ljudi na velikoj pozornici Špancirfesta na kojoj su svirali dva sata.

U Tvornici nas očekuje pomno isplaniran i do savršenstva uvježban show gdje će svevremenski hitovi poput „Shine On you Crazy Diamond“, „Hey You“, „Us and Them“, „Wish You Where Here“, „The Great Gig In the sky“ i drugi biti popraćeni spektakularnim i prepoznatljivim vizualnim efektima.

Dolaze u punoj postavi koju čine Damir Biondić (vokal), Ivan Leto Radočaj (gitara), Danijel Vuković (gitara), Luka Šafar (bass, vokal, video i animacija), Mario Klarić (bubnjevi), Ante Polović (klavijatura), Anita Gossain (saksofon), Sandra Golubić (vokal) i Ivana Kurs Podvorec (vokal).

Svi oni stalno su pod budnim okom izvršnog producenta i tonca Johnnyja Grudića te Dine Petrine koji brine o rasvjeti.

Tko još nije uživo upoznat s ovim hrvatskim glazbenim draguljem,  priliku za to ima 11.travnja u Tvornici Kulture!

Podijeli događaj: