Entrio

T.B.F. @ Boogaloo

T.B.F. @ Boogaloo

Klub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Splitski umjetnici The Beat Fleet, nastupit će u klubu Boogaloo 5.10. s početkom u 21.30 sati.
Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna su već u prodaji.
TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi u sklopu turneje otvaraju i vrata Boogaloo-a.

Glazbene su podloge načinjene isključivo korištenjem samplova, koji su birani i spajani u cjelinu zajedničkim radom u studiju. Naklonost publike osvojili su energičnim i originalnim nastupima, kombinirajući rap sa živim instrumentima. U izmjenjenim koncertnim aranžmanima pjesme su dobile novo ruho; od funka, soula, regaea, grungea, rock'n'rolla, do klapskog pjevanja.
Članovi TBF-a često se opisuju kao “buntovnici” koji u svojim pjesmama iskreno i kroz šalu, a zapravo vrlo ozbiljno, govore o aktualnim društvenim temama i problemima. Teme TBF-ovih pjesama variraju od kritike političke korumpiranosti, te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti do svakodnevne ulične „zafrkancije“ i ljubavnih tema uz dozu humora.

Ulaznice za koncert TBF-a u Boogaloo, po pretprodajnoj cijeni od 80 kuna mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima, Entria, Dirty old shop-u, Rockmarku i na blagajni kluba Boogaloo , koja radi svakim danom od 10 do 16 sati.