TAAKE + Nordjevel + Theotoxin u Zagrebu!

TAAKE + Nordjevel + Theotoxin u Zagrebu!

location-iconKlub Boogaloo, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za TAAKE + Nordjevel + Theotoxin u Zagrebu!, 19.03.2024. - 20.03.2024. u Klub Boogaloo, Zagreb

KULTNI NORVEŠKI BLACK METALCI TAAKE PO PRVI PUTA DOLAZE U HRVATSKU, U UTORAK 19.03.2024. U ZAGREBAČKI BOOGALOO

U Hrvatsku po prvi puta dolazi kultno ime norveške black metal scene TAAKE i to baš na na svoju tridesetogodišnjicu u sklopu turneje na kojoj predstavljaju svoj poslednji, osmi po redu studijski album „Et hav av avstand“, objavljen za Dark Essence Records 2023. godine. Koncert će se održati u poznatom zagrebačkom klubu Boogaloo (u slućaju zatavranja kluba se koncert premješta na drugu lokaciju) u utorak 19.03.2024. Pored novog albuma bend će nas provesti kroz svoju bogatu diskografiju i publici predstaviti mračni i hladni black metal duh devedesetih godina.

Sa TAAKE dolaze i Nordjevel, također su iz Norveške i predstavnici su ondašnje novije generacije underground metal scene. Imaju tri albuma od kojih je posljednji „Gnavhol“ objavljen 2022. godine za Indie Records

Kao prvi bend će nastupiti austrijska black metal petorka Theotoxin koja promovira svoj poslednji studijski album „Fragment: Totenruhe“ objavljen za AOP Records 2022. godine.

Početak koncerta je najavlejn za 19:00 sati a cijena ulaznica iznosi 25 € u pretprodaji i 30 € na dan koncerta. Ulaznice možete kupiti preko Entri.hr sustava, na Entrio prodajnim mjestima.

Podijeli događaj: