SVE - Goran Vugrinec BEST OF SPECIJAL by LAJNAP

SVE - Goran Vugrinec BEST OF SPECIJAL by LAJNAP

HKD Sušak, Rijeka

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za SVE - Goran Vugrinec BEST OF SPECIJAL by LAJNAP, 20.03.2019. u HKD Sušak, Rijeka

SVE - GORAN VUGRINEC - BEST OF SPECIJAL
Hrvatski kulturni dom na Sušaku RIJEKA 20.03. u 20h!

"Vrijeme leti kad se zabavljaš. Ove godine ću obilježiti DESET godina karijere i želim "cenera" proslaviti kak' spada - BEST OF SPECIJALOM. Show s meni najdražim forama, onima s kojima se najbolje osjećam i koje predstavljaju najbolje od mene. Ak' te s tim ne uspijem nasmijati možeš me komotno pobrisati s Facebooka, prestat' pratit na Instagramu i dat Pernaru moju kućnu adresu.
Doleti da se smijemo!"
Goran
ŠTO JE SVE?
Retrospektiva materijala kojeg je Goran pisao tijekom desetgodišnje karijere. I ne samo to, već su fore izbrušene do savršenstva i pomno odabrane te složene u BEST OF SPECIJAL od cca 90 minuta. U ovom showu nećete naći "li-la" ili "možda prođe" fore, već zaista najbolje od Gorana.
Upoznat ćete kako je počeo sa stand-upom, što su mu roditelji rekli na to i kako su sakrili razočaranje. Ispričat će vam kako je biti luzer u školi i pomažu li u tome ortopedske cipele. Podijelit će s vama svoje trikove preživljavanja u digitalnom svijetu i kako se snaći u modernom društvu.

Sve u svemu - 90 minuta najjačih fora Goranove karijere.


INFORMACIJE O ULAZNICAMA
CIJENA ULAZNICA:
Early bird - 18.2. - 28.2. - 40HRK
Pretprodaja - 1.3. - 19.3. - 50HRK
Na dan - 20.3. - 60 HRK

*ULAZNICE NE PRODAJEMO NA ULAZU*

• Ulaznice možete kupiti online na linku --> OVDJE

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria. Lokacije najbliže SAX!u -->
GHETALDUS [030], Trg Vladimira Gortana 4/4, Opatija • New Sound, Trg maršala Tita 2, Matulji • GHETALDUS [113] - ZTC Rijeka, Zvonimirova ulica 3, Rijeka • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a, Rijeka • The Beertija - Rijeka, Slavka Krauzteka 12 • GHETALDUS [066] - Tower Center Rijeka, Janka Polić Kamova 81A, Rijeka

KONTAKT: 0916055569

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Kažu za Gorana - dečko s kvarta, simpatičan, duhovit, hiperaktivan. Na stageu baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj zagrijat će ekipu i na karminama.

Ima više od 800 nastupa te stotinjak voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha",  "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi najpopularniji pub kviz u zemlji - KOZa: Kviz općeg znanja.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE