ST GERMAIN

ST GERMAIN

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ST GERMAIN, 07.11.2015. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

 

Sve ulaznice za koncert su rasprodane te više nije moguce kupiti ulaznice niti online niti na Entrio prodajnim mjestima.
Takoder, obzirom da su sve ulaznice rasprodane, prodaje nece biti niti na ulazu na dan koncerta.

 


ST GERMAIN 7.11. U ZAGREBU!
TVORNICA KULTURE, 21 h

Menart BPM u Zagreb dovodi Ludovica Navarrea, poznatijeg pod pseudonimom St Germain! Velikan francuske elektronike u Tvornicu kulture dolazi 7. studenog u okviru velike povratničke turneje kojom promovira novi album „St Germain“ – i to nakon 15 godina studijske stanke! Novi album izlazi 9. listopada, a osim u Zagrebu promovirat će ga i u Parizu, Lyonu, Bruxellesu, Londonu, Madridu...

Za mnoge ljubitelje elektronskog zvuka, deep housea i fuzije elektronike, bluesa i jazza, St Germain predstavlja apsolutnu ikonu.

Iako je iza njega duga karijera, do sada je izdao samo dva autorska albuma – 1995. godine „Boulevard“ i „Tourist“, pet godina kasnije. Navarreova glazba odražava njegovu ljubav prema bluesu, jazzu i crnačkoj glazbi. Jedan je od pionira francuskog housea i nu-jazza. Među prvima je eksperimentirao s blues i gospel semplovima u kombinaciji s laganim plesnim ritmovima. Neki kritičari tvrde da je upravo on utro put mnogim glazbenicima svjetske elektro i house scene. Francuska glazbena scena inače često lansira glazbenike koji pokrenu cijeli svijet. Devedesetih godina je to bio upravo St Germain. Nedavno je sve osvojila šarmantna Zaz koju smo imali prilike gledati u Zagrebu i Puli, a na popisu su i David Guetta, Martin Solveig...

Od St Germaina s pravom možemo očekivati još jedno elektro-remek djelo!

Album „St Germain“ je sniman u Parizu. Inspiriran je njegovom ljubavlju prema glazbi koja potječe iz afričke države Mali. Na novom materijalu surađivao je s afričkim glazbenicima, a u elektroničke loopove sofosticirano je uklopio neke od afričkih tradicionalnih instrumenata u kombinaciji s električnom gitarom, klavijaturama i saksofonom. Ovaj album već prvim singlom obećaje iznimno glazbeno putovanje koje spaja tradiciju s modernim zvukom.

U nastavku poslušajte energični ljetni singl nošen zvukom udaraljki i prožet profinjenim vokalima legende bluesa, Lightnin'a Hopkinsa, koji je St Germainu bio inspiracija nebrojeno puta do sada. Idealna „stvar“ za ljeto pred nama!

https://www.youtube.com/watch?v=Uf-W9YkWISU

Najnoviji album na europskim pozornicama u punom će sjaju iznijeti i bend koji prati St Germaina te broji devet glazbenika. Dakle, ne očekujte DJ set, već koncert u pravom smislu te riječi.

Ovo će biti jedinstvena elektro – priča u čiju povijest ulaze svi koji 7. studenog dođu u Tvornicu kulture, tj. svi koji na vrijeme kupe ulaznice putem sustava Entrio.hr – online ili na prodajnim mjestima čiji popis u Hrvatskoj možete pronaći ovdje: https://www.entrio.hr/outlets

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi žite putem sustava Entrio.hr po cijeni od 200 kn u pretprodaji a na dan koncerta iznosit će 230 kn (ukoliko ostane slobodnih ulaznica).

ST. GERMAIN TOUR

02.11.15 - BELGRADE - BELEXPO / JAZZ FESTIVAL
03.11.15 - BUDAPEST - CONGRESS AND WORLD TRADE CENTER
05.11.15 - WARSAW - STODOLA
07.11.15. - ZAGREB - TVORNICA KULTURE
10.11.15 - UTRECHT - TIVOLIVREDENBURG
11.11.15 - BRUSSELS - AB
12.11.15 - PARIS - BATACLAN
13.11.15 - ZURICH - KAUFLEUTEN
14.11.15 - LAUSANNE - LES DOCKS
17.11.15 - LONDON - TROXY
18.11.15 - LYON - TRANSBORDEUR
19.11.15 - MILAN - ALCATRAZ
20.11.15 - VIENNA - MUSEUMSQUARTIER
22.11.15 - MUNICH – MUFFATHALLE
01.12.15 - MADRID - RIVIERA
02.12.15 - BARCELONE - RAZZMATAZZ

 

Podijeli događaj: