Songkillers - 30 godina

Songkillers - 30 godina

location-iconTvornica Kulture P232, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Songkillers - 30 godina, 25.03.2023. u Tvornica Kulture P232, Zagreb

Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i - 30 godina uspješne karijere, odličan je to razlog da Songkillers prirede nezaboravni slavljenički koncert. U zagrebačku Tvornicu kulture 25. ožujka omiljeni zagrebački bend donosi svoje najveće hitove i pripremaju tulum za pamćenje.

"I nas je iznenadila brojka - 30, ali to je samo dodatni povod da se još jednom okupimo i napravimo odličan koncert. Pripremamo i neka iznenađenja, goste, posebnu set listu. Ali ništa nećemo otkrivati. Najbolje je da dođete i slavite s nama, znate da vas nećemo razočarati" rekao je Željko Banić - Bane frontman benda.
Bane i ostatak bend već su krenuli s pripremama za slavljenički koncert gdje će nas oduševiti hitovima poput "Sreća", "Ni'ko kao ti", "Teži slučaj", "Dio mene" i brojnim drugima.

Ulaznice za spektakl u Tvornici kulture u prodaji su od ponedjeljka 23. siječnja u sustavu Entrio. U prodaju je pušten ograničen kontingent Early Bird ulaznica po 15 eura. Nakon toga ulaznice će stajati 18 eura, a na dan koncerta, ako ih ostane 20 eura.

Ulaz - 20 h

Koncert - 21 h

Podijeli događaj: