Sequences w/ Rødhåd, Aurora Halal, Insolate, Antonio Zuza

Sequences w/ Rødhåd, Aurora Halal, Insolate, Antonio Zuza

location-iconPeti kupe, Zagreb

Sequences w/ Rødhåd, Aurora Halal, Insolate, Antonio Zuza

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sequences w/ Rødhåd, Aurora Halal, Insolate, Antonio Zuza, 19.04.2024. - 20.04.2024. u Peti kupe, Zagreb

Savršeni balans kojim podižu plesni podij odlika je dvoje izvanserijskih DJ-a, gostiju predstojeće večeri Sequences. Rødhåd i Aurora Halal su među najintrigantnijim i najutjecajnijim imenima elektroničke scene.

Sada etablirana sila u suvremenom technu, Mike Bierbach, poznatiji pod umjetničkim imenom Rødhåd, ozbiljno se bacio u posao. Nastupajući 10 godina relativno nezapaženo u Berlinu, usavršio je zanat kako bi postao jedinstveni DJ spreman za međunarodne pozornice. Prevagu mu je donijelo pokretanje party serijala Dystopian koji je prerastao u izdavačku kuću.

U vrijeme kada je berlinska scena bila jako prezasićena lepršavom, raznolikom plesnom glazbom, Rødhåd i njegovi vršnjaci krenuli su u formiranje platforme za pravi techno. Doček je bio buran. Iako ima hvaljene produkcije i remixeve na svoje ime, DJ-anje je njegova prava jača strana. Njegov stil je uvijek dubok, snažan i melankoličan - od duba do techna i natrag do housea.

Jednako sjajna je Aurora Halal, proslavljena DJ-ica iz Brooklyna koja je svojim beskompromisnim pristupom technu i houseu stvorila posebnu nišu u krajoliku elektroničke glazbe. Njezino putovanje isprepliće zvuk, viziju i inovacije, postavljajući je kao pravu snagu na suvremenoj glazbenoj i umjetničkoj sceni.

Sjenoviti i psihodelični, njezini live i DJ setovi imaju maglovitu senzualnost i intenzitet plesnog podija koji je naizmjenično razigran, mračan, euforičan i emocionalno ranjiv. Posljednjih 10 godina provela je obilazeći klubove, raveove i festivale diljem svijeta te stekla rezidencije u njujorškom Nowadaysu, berlinskom Berghainu i amsterdamskom De Schoolu. Obilježena analognim sintisajzerima i drum mašinama, njezina jedinstvena zvučna paleta obuhvaća minimal synth, disco, detroit techno i čikaške house korijene.

U ulozi domaćina ovim izvanserijskim DJ-ima ovog puta naći će se Insolate i Antonio Zuza.

Kontakt za rezervaciju stolova: [email protected] ili +385 91 1558 555

Podijeli događaj: